Македа: Мечтан дебют, Сър Алекс: Малкият да внимава да не си вирне носа

09:06
Македа: Мечтан дебют, Сър Алекс: Малкият да внимава да не си вирне носа
Един никому неизвестен италиански младеж на име Федерико Македа се появи вчера след почивката на "Олд Трафорд" и донесе победата на Манчестър Юнайтед над Астън Вила с 3:2. Прохождащият в големия футбол играч бе на седмото небе от щастие и сподели, че дори не е мечтал за подобен дебют.

"Това е денят на моите мечти. Наистина се насладих на момента. Сър Алекс Фъргюсън ми каза играй, както си знаеш. Просто играй", сподели младият нападател.

Мениджърът на "червените дяволи" също бе доволен от изпълнението на 17-годишния талант, но го предупреди, че не трябва да се самозабравя и да се превръща в медийна звезда.

"Важно е сега той да остане на земята, защото в следващите няколко дни ще бъде обект на публично внимание и трябва да се справи с шумотевицата около него", коментира Фъргюсън.

За играта на Юнайтед срещу Астън Вила шотландецът сподели:

"Заслужихме победата, защото не спряхме да я преследваме. Да, поехме рискове, но те са част от играта. Беше страхотно за нас, че направихме такъв обрат с гол в края. Отново сме на върха, там, където искаме да бъдем. По това време на годината отборите губят точки, но днес ние се справихме. Липсваха ни 7-8 играчи, 4 или 5 ключови футболисти, но виждате как се включиха младите", доволен бе Сър Алекс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация