Феликс Магат: Байерн ще бъде шампион

14:33
Феликс Магат: Байерн ще бъде шампион
Феликс Магат, който с настоящия си отбор Волфсбург се подигра с Байерн Мюнхен вчера и разби тима на Юрген Клинсман с 5:1 сподели, че въпреки това "баварците" ще триумфират с титлата в края на сезона. В началото на 2007 година Магат бе уволнен от треньорския пост в Байерн и с вчерашната разгромна победа взе сладък реванш от бившите си работодатели. Въпреки че "вълците" размазаха мюнхенския гранд, опитният специалист смята, че програмата на Байерн е добра и те ще влязат в успешна серия.

"Бих казал, че Байерн ще е шампион. Все пак тяхната програма е доста по-лека до края. През есента в края на полусезона също направиха дълга серия. Там има спокойствие само ако си станал шампион 2-3 кръга преди края. Не изпитвам никакво злорадство. Беше удивителен мач, все пак не може да биеш Байерн всеки ден така. Нашата цел обаче си остава класиране на пето място, за да участваме в евротурнирите", коментира скромно Магат.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

angel_hi
05.04.2009 15:53

В този сезон на Бундеслигата има интрига.Първо да ги видим с Барса пък после ще видим кой ще вземе титлата 5-6 отбора се борят за нея

Pirin_fen
05.04.2009 15:33

Магат е добър човек, а вие журналистите много преувеличавате!