"Ще привличаме най-вече чужденци"

12:56
"Ще привличаме най-вече чужденци"
Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов е притеснен за лятната селекция на отбора. Наставникът на "червените" очаквал всички нови играчи да бъдат на линия за началото на
подготовката, но това не се осъществи. Към момента нови попълнения са халфът на Литекс Христо Янев и вратарят от Сливен Анатоли Господинов.

ЦСКА няма да привлича други играчи на Литекс, каквато възможност съществуваше, каза още Младенов.

"Първите опции, които бяхме набелязали, не се осъществиха, но това не значи, че селекцията ще бъде неуспешна. Вярно е, че съм доста умислен, защото исках всички нови да бъдат на линия за старта на подготовката. Нормално е да имаме различни виждания със собствениците за селекцията. На мен ми се искаше да вземем играчи за по 2-3 милиона евро, но това няма как да стане. Не мога да спирам никой, ако се получи добра оферта. Как да спра Мораес, ако дойде предложение за него за 5 милиона евро?, каза Стойчо Младенов.

Специалистът разкри, че клубът се е насочил към чужбина за лятната селекция, тъй като всички добри български играчи имат ангажименти с други клубове.

"Всичко добро на нашия пазар е заето, затова ще привличаме чужденци. Днес очакваме трима играчи от чужбина, които ще преминат медицински прегледи и евентуално в понеделник ще подпишат. Не ме питайте за имена", каза Стойчо Младенов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rekontra
09.06.2012 13:14

Анатоли е добър.Не напразно е национал при младежите *smile*