Роналдиньо е новият предизборен коз на Флорентино Перес

12:45
Роналдиньо е новият предизборен коз на Флорентино Перес
Реал Мадрид може да се окаже удобен пристан за кариерата на позагубилия звездния си блясък бразилец Роналдиньо. Братът на кариоката Роберто де Азис, който е и негов агент, вече търси нов отбор за футболиста на Милан, пише "Спорт". До сега слуховете пращаха Роналдиньо в Манчестър Сити, но изпълненият с противоречия и скандали период на сънародника му Робиньо при "гражданите" може да откаже Рони от английския тим.

Флорентино Перес, който отново посяга към президентския стол в Реал Мадрид, следи ситуацията около Роналдиньо и може да го използва като предизборен коз в кампанията си. Евентуален трансфер на бразилеца в "кралския клуб" ще бъде сериозен удар и по кръвния враг Барселона, тъй като Рони е бивш футболист на "каталунците".

Техничният футболист не се чувства щастлив в Милан и това за пореден път пролича от последните му изказвания пред медиите в родината му.

"Ще искам среща с ръководството на Милан след края на сезона. Това не беше много успешен сезон за мен, но аз съм професионалист и искам да помогна на клуба да печели титли. Няма да разговарям за бъдещето си преди края на сезона", коментира Роналдиньо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

shark2009
06.04.2009 02:45

Роналдинио е за Испански тим определено , в бавното темпо на италианските тимове не е за Рони , по добре в Реал , а в английски отбор там ще го мачкат яко *joking*

lamers_pro
05.04.2009 21:28

Мълчи бе педал!!!Роналдиньо колкото по-бързо се махне от Милан толкова по-добре!!! *joking*

DeviLLmaN
05.04.2009 12:57

Тоя кво иска ем да не играи ем да е титоляр.