Петев: Заплатите в Лудогорец не са най-високите в "А" група

16:48
Петев: Заплатите в Лудогорец не са най-високите в "А" група
Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев гарантира, че заплатите в неговия отбор със сигурност не са най-високите в страната. Така той отговори на журналистически въпрос, а също така добави: Като знам какви заплати има в Левски, в ЦСКА и в Литекс, гаратирам, че нашите заплати не са най-високите.

Петев коментира и решението на вратаря Урош Голубович, който седна на детектора на лъжата, след като беше обвинен в симулативна игра. Това е негово решение, след като доста неща се изписаха след мача със Славия. Най-важното е, че пази на ниво срещу Левски и това беше негово решение. Нормално е, ако обидиш един човек, той да иска да се защити. вероятно и аз щях да реагирам по същия начин.

Сега на Лудогорец предстои мач с носителя на купата на Аматьорската лига Витоша, където играе и Бойко Борисов. Премиерът е водещ голмайстор на Тигрите от Бистрица. Знам, че Тигрите нямат загуба. Но винаги има първи път. Ще играят всички налични футболисти, каза още Петев.

Петев коментира и ситуацията с младите таланти в България, както и поражението с 0:5 на 21-годишните от Холандия. "Аз наблюдавам доста сериозно нашата школа в Разград. Наясно съм, че в близко бъдеще ще бъде много трудно да извадим конкурентни млади играчи. Сега селекцията на 13-14-годишните е най-актуална при нас. Създали сме супер-добри условия за работа. Надявам се, че скоро ще излязат заместниците на Бадема, Съни, Иван Стоянов.

Лошо е, че младежите до 21 години загубиха с 0:5. Лошо е, че изпуснахме нашия шанс за класиране на това Европейско първенство. Но е време всеки клуб да погледне в школите си. До 15-16 години ние имаме много талантливи футболисти, и от 16 до19 те изчезват в тоя промеждутък- по една или друга причина. Сега ако тръгнем да купуваме 19-21 годишни ще ни искат 1,5- 2 милиона. Искам ние да продаваме така, а е трудно.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация