Залог на деня: Ботафого – Крузейро (загубен)

15:11
Залог на деня: Ботафого – Крузейро (загубен)
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и в началото си съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на
Winner.bg.

Статистика:

м. Юни: 6 познати от общо 7 мача - 85.7% успеваемост

Залог на деня за 08.06.12г.:

 

Двата бразилски тима са съперници от доста години, като отборът на Крузейро няма победа в цялата история на това съперничество, когато му се е налагало да бъде гост на Ботафого. И днес предимствата са изцяло на страната на домакините и очаквам те да излязат от срещата като крайни победители. Ботафого е домакинствал 10 пъти до сега на Крузейро, като е спечели 7 от срещи, а останалите 3 са завършили реми. Ботафого стартира отлично сезона с 2 предни победи навън и вкъщи и отбеляза 7 попадения в тях. Домакините откриха сезона с представяне на собствения си стадион в което вкараха 4 попадения във противниковата мрежа. Тимът се слави като изключително силен домакин след като би се класирал в импровизираната тройка на база на показатели от миналия сезон относно тимовете с най-много домакински победи. Тимът би попаднал и в подобна тройка засягаща тимовете с най-малко домакински изяви през целия изминал сезон със само 3 загуби вкъщи. Тимът е невероятен домакин и съдейки по показателя отчитащ отбелязаните голове на собствения стадион. Въпреки наличието на далече по-сериозни грандове от Ботафого в бразилския елит с доста по-изявени и скъпоплатени офанзивни играчи, атаката на Ботафого се оказа втората най-резултата от всички що се касае до срещите на домашна сцена. Ако Ботафого подкрепи своето представяне с постоянство и затвърди силните си домакински изяви и този сезон, отборът може смело да мисли за по-челно класиране, а не за място в средата на таблицата в края на сезона, където финишира отборът миналия сезон. Крузейро от началото на сезона стартира с две еднакви ремита 0:0 и то срещи посредствени опоненти. Днес опълчението няма как да издържи, поради изложените от мен обстоятелства по-нагоре в анализа показващи подчертана домакинска мощ в атака, а и наличието на уругвайската голова машина Себастиан Абреу, който е капитан на домакините само по себе си подсказва попадения за домакински тим. Крузейро завърши изминалия сезона, като втория тим отбелязал най-малко голове във визитите си, като загуби и 11 от 19 излизания. За гостите ще липсва разиграващия хлаф Роджер, който е основен барометър за представянето на тимът. Ботафого домакинската на невероятно модерен и красив стадион, като дори и това обстоятелство ще бъде на страната на домакините тази нощ и очаквам те да спечелят за трети пореден път от началото на сезона.

► Прогноза: 1 - коефициент - 2,03

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mistral
08.06.2012 05:04

Чудесен мач стана (добре, че касирах на полувремето). Третият вратар на вратар на Ботафого определено има вина за загубата. Според мен Крузейро ще са една от приятните изненади този сезон. Смело може да залагате за тях при домакинските им мачове (Сотиров също*smile*).

jelko
08.06.2012 00:27

God damn for 100.000.000 time... If you are writing informations, don't be misleading and do the homework in full, not just 1/2 of it...

jelko
08.06.2012 00:25

Botafogo are playing with their 3rd GK ,i guess thats why odds are rising on them,also Abreu is with the Uruguay NT

andrea_tomova
07.06.2012 19:37

и аз 1-ца съм го играла , ама там където съм го играла коефициента беше 1,7 а сега е по - малко

jelko
07.06.2012 15:44

Не знам как е писал статии с тоя правопис *lol**lol**lol*

pumaksl
07.06.2012 15:31

Напълно подкрепям прогнозата този път,а и коефициентът си заслужава! УСПЕХ! *smile*