Фърги: Действителността се оказа по-тежка, трябва да бием Астън Вила

10:07
Фърги: Действителността се оказа по-тежка, трябва да бием Астън Вила
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън започва пълна мобилизация на силите преди решителните мачове в края на сезона. "Червените дяволи" изглеждаха сигурни шампиони, но допуснаха две поредни загуби във Висшата лига и ситуацията им се усложни. Пропиляната с лека ръка преднина на върха в класирането предизвиква мрачни спомени в лагера на Юнайтед. През 1998 година тимът на Сър Алекс водеше с 13 точки пред Арсенал, но на края сдаде титлата.

Днес отборът на Димитър Бербатов посреща Астън Вила и победата е задължителна за шампионите. Българският нападател обаче е контузен и няма да играе. Мачът пропускат още Неманя Видич, Уейн Рууни, Пол Скоулс и Оуен Харгрийвс.

"Действителността се оказа по-тежка, отколкото предполагахме и изведнъж загубихме голяма преднина. Трябва да се стегнем и задължително да спечелим следващия си мач срещу Астън Вила", сподели Фърги.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Liverpo0l_
05.04.2009 14:36

chelsea18 по името на регистрацията ти разбирам, че си за Челси, и ти по моята предполагам разбираш за кой съм, но не плюя по други отбори. Ако беше за Ман.Юн. щеше да говориш, че Ливърпуул или Челси са били подпирани, което е смешно. Във връзка с твоето изказване искам да ти кажа, а и не само на теб ами и на всички, които пишат подобно мнения и се излагат, че съдиите не са машини и не могат винаги да отсъждат това, което е правилно, всеки прави грешки. Във връзка с други смешни мнения от вчера за мача Фулъм:Ливърпуул, "Ливърпуул били късметлии", късметлиите в случая са Фулъм, защото още през първото полувреме резултата можеше да бъде 3-4 на нула. Дори не бих казал, че някой е късметлия, защото четирите греди, които удариха може да се разбира например, че Ливърпуул не са били толкова прецизни, за да си вкарат головите положения. Единственото късметлийско във футбола, за което се сещам в момента е примерно даден играч да иска да центрира, а топката да влезе във вратата. Това, че Ливърпуул не били вкарали 90 мин., а вкарали в 92 мин. говори не за късмет, а за много голям дух.

chelsea18
05.04.2009 13:59

Все пак това е най подпирания отбор в Англия.И пак ще ядат хуя от Вила *joking*

vladimir_vn
05.04.2009 13:04

Това все пак е МАН ЮТД , отборът ще покаже дух въпреки двете поредни загуби и липсата на ключови футболисти - прогноза 2:0

Rambo_4
05.04.2009 10:29

Стилян Петров показа в мачовете с националния, че се намира в перфектна форма. Астън Вила са в серия от 4 поредни загуби и едва ли и днес ще загубят, те нямат равенство като гости до момента така ч. Прогноза 2!