Трансферът на Божинов в Лудогорец пред завършване

17:51

Трансферът на Божинов в Лудогорец пред завършване
Нападателят на Спортинг Лисабон Валери Божинов ще игра една година под наем в Лудогорец, съобщават медиите в Португалия.

Настоящият клуб на българския национал търсеше на кого да пробута футболиста, тъй като той има дългосрочен договор с тима си, а реално е нежелан от ръководството на лъвовете. За негов трансфер в Лудогорец пък се заговори още преди няколко дни. Богаташите от Разград, които спечелиха дубъл в България през миналия сезон, стягат селекция за участието в предварителните кръгове на Шампионската лига и привличането на бившия нападател на Ювентус и Манчестър Сити е голям удар в тази насока. За последно Божинов игра под наем половин сезон в любимия си Лече, откъдето и тръгна за големия футбол.

Доскоро острието поддържаше форма с Левски, за да е на линия за последните две контроли на българския национален отбор. Заплатата му най-вероятно ще бъде поделена между Спортинг и българския шампион.

Божинов за първи път ще играе в български клуб, след като мина през тимовете на Пиета Хотспърс, Лече, Фиорентина, Ювентус, Манчестър Сити и Парма. Божинов има 36 мача и 6 гола за България.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

skurvi
06.06.2012 20:00

Всичко това е пълна измислица.Самият футболист отрече информацията

tishowinner2
06.06.2012 18:55

предполагам че ще си пасне с Гъргоров *thinking* а и в нашето непретенциозно (да не кажа друга дума) първенство божинов ще е от водещите играчи вероятно

gos13
06.06.2012 18:30

Дали това няма да е повод за развод?

bigred81
06.06.2012 18:00

никъде до сега където е играл е бил основен игра4 на отбора,дано този път покаже нещо и на терена,а не само да дава интервюта