Дават 25 милиона евро на Виланова за нови

11:42
Дават 25 милиона евро на Виланова за нови
Новият треньор на Барселона Тито Виланова е получил бюджет от 25 милиона евро за привличането на нови играчи през лятото, съобщава каталунското издание "Спорт".

Специалистът ще може също така да се възползва и сумите, получени при продажбата на играчи от настоящия състав на Барса.

Според "Спорт", Виланова ще се опита да събере средства, като се раздели с някои от футболистите, които по-рядко попадат сред титулярите. През това лято Барса може да се раздели с Ибрахим Афелай, Сейду Кейта и Адриано Корея.

Основна трансферна цел на носителите на Купата на Краля е звездата на Тотнъм Гарет Бейл.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

speedline
05.06.2012 10:40

Лично аз мисля,че Афелай нетрябва да се продава тази година.Трябва да му се даде шанс да се докаже-все пак миналата година беше постоянно контузен и неможа да играе.Ако го продадем няма да му вземем много пари и съм сигурен,че където и да заиграе ще му потръгне играта.Кейта също трябва да го задържим,а Адрияно да си ходи.Мачкай БАРСА!!!

messyfan
04.06.2012 13:30

Аз мисля,че Жорди Алба ще е сигурно ново попълнение за Барселона.Грешка ще е ако бъде продаден Кейта,а Адриано Корея нека да си ходи.Относно Бейл-страхотен играч но много скъп и едва ли ще акостира на " Камп Ноу".Трябва сериозно да се помисли за вратар(този определено ми лази по нервната система) и защита,че сериозно взеха да изнемогват и разочароват тотално.

Raul9520
04.06.2012 12:15

Алба е сигурен за Бс.Афелай може да го пуснат под наем някъде ,Кейта трябва да го оставят ,а Адриано да го продават.

Johan_Cruyff_14
04.06.2012 13:01

И аз така мисля, Кейта беше любимец на Гуардиола, а наскоро се появиха информации, че е такъв и на Тито.