25 милиона дава Ювентус за Диего и Хамсик

14:17
25 милиона дава Ювентус за Диего и Хамсик
С 25 милиона евро за нови покупки ще разполага наставникът на Ювентус Клаудио Раниери. Очаква се голяма част от сумата да отиде за трансфера Диего от Вердер Бремен. Според "Тутоспорт", сумата ще бъде използвана за не повече от двама футболисти, които да подсилят халфовата линия и нападението на "бианконерите".

Освен Диего, в Торино може да акостират още Давид Силва от Валенсия, Франк Рибери от Байерн Мюнхен и Марек Хамсик от Наполи. Бюджетът за летни трансфери обаче едва ли ще бъде достатъчен за привличането на Силва или Рибери, но за бразилския плеймейкър на "бременските музиканти" и Хамсик би трябвало да стигне.

Няколко основни играчи пък се очаква да напуснат Ювентус. Джанлуиджи Буфон вероятно би приел евентуална мегаоферта на Манчестър Сити. Давид Трезеге може да потегли към Барселона или Челси, а Павел Недвед се отказва.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bianconero27
04.04.2009 22:08

Leader78, началото на другия сезон пак ще си говорим *wink* Освен ако не се покриеш. Сегашното ни ръководства може да е много тъпо, но дори то не е способно на тази глупост да продаде Джиджи. За Трез има някаква минимална вероятност, която се дължи на кухата лейка Раниери. Като нищо ще сътвори върховната глупост да продаде Давид и да вземе Касано примерно, но се съмнявам да стане. Ако го направи няма да може да си намери място в Торино, защото феновете ще го разпилеят. Има 5 човека в отбора, които никой не може да бута Те знам на кой отбор си фен, но предполагам, че съм доста по-добре запознат с обстановката в Юве, отколкото ти Ако имаш да кажеш нещо аргументирано - давай, ако не си трай.

AviMC
04.04.2009 19:00

Автора на темата да си поправи заглаваието.Толкова неграмотно ,че няма накъде повече *sick*

Leader78
04.04.2009 16:14

bianconero27 ти нищо не можеш да гарантираш по простата причина, че си един никой
*lol* Смешник смешен *lol*

bianconero27
04.04.2009 15:25

ахахахахахахахахахахах гледал какво иска Моуриньо *lol* Ниииищо вярно! За интерес на Юве към Диего и Хамшик се говори още преди Мо да стане треньор на Интер! *wink* Гарантирам ти го това, защото следя новините около Юве много, много изкъсо
Иначе "новината" е доста зле скалъпена, защото за тия 25 милиона можем да вземем или Диего или Хамшик, но не и двамата накуп. Другото, което е от ръководството не веднъж казаха, че няма да пестят пари за да се вземе добър заместник на Павката и сумата варираше м/у 30 и 35 милиона само за заместник на чеха *stop* Освен това ни трябва подсилване и в защита.
Аа и само да ви уверя, че нито Джиджи, нито Трезе ще напуснат
И един съвет към сайта - не се връзвайте на Тутуоспорт, когато става дума за трансферни слухове За други неща - да, но не и за това.

Adrian000
04.04.2009 14:22

Тъй като Раниери е достатъчно неспособен той гледа какви са целите на Моуриньо ,много преди Юве ,Интер обявиха ,че ще наддават за Диего и Хамсик