Залог на деня: Аши – Мариехен (познат)

15:32
Залог на деня: Аши – Мариехен (познат)
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и в началото си съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на
Winner.bg.

Започваме да водим и месечна статистика, която да показва реалните резултати от прогнозите.

Статистика:


м. Май: 30 познати от общо 54 мача - 55.6% успеваемост


Залог на деня за 02.06.12г.:

Аши - Мариехен - Швеция

Тук разпределението на силите между двата тима е крайно неравностойно. Домакинския тим Аши е нов в този ешалон и доста трудно свиква с новите реалности в дивизията. Тимът дълги години беше част от най-ниските ешалони на футболната йерархия в Швеция и самото му пребиваване на толкова високо ниво сега е успех. Основния приоритет на тимът е да се спаси от изпадане, но това ще стане доста трудно предвди показатели на отбора до тук. От 6 изиграни мача има 4 загуби, 13 допуснати гола и победи като домакин само Тегс, който е твърдо последен и то с минималното 1:0. Другата си точка измъкна миналия кръг вкъщи с резултат 2:2 срещу посредствения Морьон, а днес му гостува най-силния тим в таблицата Мариехен. Гостите изминалия сезон финишираха 3-ти с равни точки с втория и на 10 точки зад първия тим тогава Йостерсундс, но сега те са основния фаворит за промоция. Днешните гости направиха отлична селекция за дивизията в която се подвизават, като играят изключително атакуващ футбол. Рядко се вижда тим да играе с две ясно изразени крила и двама типични централни нападатели едновеременно, а Мариехен започва така всяка среща. Резултати обаче са налице и Мариехен един от двата тима без загуба до тук, като в изиграните 6 мача е вкарал минимум по 3 гола в 5 от тях. Основна заслуга за това имат двамата титулярни нападатели на гостите със звучните имена Фйелстрьом-Винка и Лундмарк. Аши от началото на сезона допуска почти във всяка среща от 2 до 3 гола и всички само можете да се досетите какво ще се случи днес при подобен съперник като Мариехен. Гостите са допуснали до тук 5 попадения, но в изминалия кръг те завършиха 3:3 вкъщи с основния си конкурент Селангер, като Мариехен водеше с 3:2, но в последните минути допусна изравняване. Няма съмнение, че сега гостите ще бъдат още по-концентрирани и ще докажат категорично, че са най-добрия тим в дивизията. Изненада тук е изключена не само поради грешката на Мариехен в миналия кръг, а и поради факта, че домакините са тим, който може не изненада, които и да било от малко по-силните тимове в таблицата, а Мариехен е най-силния. Двойката тук не буди съмнение и новото и е крайно надценено предвид текущата ситуация и капацитета на съперниците.

Прогноза: 2 - Коефициент - 1,5


Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

miroslav4ev
02.06.2012 16:38

Само да уточня, че за месец май са: 27 познати + 1 отложен от общо 53 срещи, което е = 51% успеваемост !!!

mistral
02.06.2012 15:49

Голям пропуск! Защо няма"М. Юни - 1от1- 100%!!!*lol* А коефициентът е точен - поздравления.