Сър Алекс си избра \"син\" наследник за \"червените дяволи\"

10:05
Сър Алекс си избра \"син\" наследник за \"червените дяволи\"
Сър Алекс Фъргюсън си пожела мениджърът на Евертън Дейвид Мойс за свой заместник в Манчестър Юнайтед. Шотландският вожд на "червените дяволи" може да сдаде поста още след края на този сезон, а спекулации за негов евентуален заместник вече има. Треньорът на Интер Жосе Моуриньо сподли, че не би отказал на тим като Юнайтед, но Фърги явно има други планове за бъдещия си наследник.

"Дейвид Мойс не получава признанието, което заслужава. Ако се разгледат всички факти, спокойно можем да кажем, че той свърши страхотна работа, въпреки че не разполага с ресурсите, които се предоставят в по-големите клубове. Мойс запази младите си играчи и изгради способен отбор около ядро от футболисти като Фил Ягиелка, Тим Кейхил и Джулиън Лескът", сподели Фъргюсън.

Заради чудесата, които сътвори в Евертън, Мойс на два пъти през 2003-а и 2005-а година бе избран от своите колеги за Мениджър на сезона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

man4o94
04.04.2009 13:43

Ако и в Манчестър изкара младежи от акадмията и изгради млад отбор около опита на старите играчи няма да са нужни некфи лиги кат Роналдо.

Ekc_sl
04.04.2009 10:37

Ще ми се да го видя на мениджърския пост в Манчестър Юнайтед. *smile*