Залог на деня: Уотърфорд Юнайтед– Мервю Юнайтед (познат)

15:20
Залог на деня: Уотърфорд Юнайтед– Мервю Юнайтед (познат)
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и в началото си съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.

Започваме да водим и месечна статистика, която да показва реалните резултати от прогнозите.

Статистика:

м. Май: 30 познати от общо 54 мача - 55.6% успеваемост

Залог на деня за 01.06.12г.:



Резултатите, които постигна до този кръг отборът на Уотърфорд Юнайтед определено са доста обнадеждаващи и дават надежди, че този сезон тимът ще може да се пребори за промоция. Изминалият сезон беше доста по-неприятен за днешните домакини и колебливото представяне им отреди място в средата на таблица в края. Този сезон надеждите са по-големи, а и резултатите ги оправдават. Уотърфорд в момента се намира на трето място в таблица и трябва да отстоява позицията си с трупане на точки, ако иска и в края на сезона да финишира в топ три. Днешният му опонент според мен е един от основните фаворити за изпадане, а и е почти безпомощен във визите си и очаквам да загуби и днес. Показатели на  Мервю Юнайтед във визите му са 0-1-5, като взе точка само във визитата си на последния полуаматьорски тим в таблицата. В клуба на Мервю имаше доста катаклизми преди началото на този сезон и те неизменно се отразиха и на селекцията и на представянето на отбора. Мервю този сезон е допуснал 16 гола в 6 гостувания и досега не успя да намери начин на противодейства на противниковите нападатели, независимо от кой отбор са те. В изминалия сезон гостите загубиха 9 от 15 излизания и пораженията навън не са им чужди като изживяване. Уотърфорд, освен че е един от тимовете замесен в борбата за промоция, се намира и в много добра форма. Домакините спечелиха 4 от последните си 5 срещи, а загубиха последното си домакинство без да се разпишат, което осигурява и доста по-висока мотивация в домакинския лагер. Общите показатели на Уотърфорд до момента са 3-1-2, но моментното класиране на 3-та позиция е напълно заслужено. Мервю е един от най-удобните съперници за Уотърфорд, като като във всички гостувания на този съперник в цялото съперничество, Мервю неизменно си е тръгвал с непроменен точков актив от тук. Уотърфорд спечели 8 от последно 10 срещи с този опонент и моментната му форма го задължава и днес да го победи отново. Колкото повече кръгове си изиграват, толкова повече ще стават и загубите на Мервю, като и ставките за техните загуби драстично ще намаляват. Това е една от последните възможност да се предвиди тяхна загуба при добра ставка. Тимът скоро ще се очертае като неконкурентен, спрямо повечето тимове и особено в гостуванията си коефициентите за негови загуби няма да са особено атрактивни, като това гостуване на Мервю в тази ситуация и на подобен стабилен отбор не е за пропускане.

Прогноза: 1; Коефициент: 1.56

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Vikingit
01.06.2012 21:08

Успех! И двата мача изглеждат "твърди", стига човек да си пада, както казва Сотирката по екзотичните първенства. Но мен лично тая каръшка серия на Сотирката искрено ме забавлява. Той ако си залага на прогнозите да е фалирал 100 пъти

night_wolf1984
01.06.2012 20:05

Аз заложих за Слиго Роувърс и Шамрок със стабилни пари*beer*

Vikingit
01.06.2012 15:54

Не знам... Ейре 1 да се играе ми се вижда несериозно. Говоря за стабилен залог. Въпреки че, на г-н Сотиров му е време да познае, аз ще играя мача 2- ка с 10 кинта на 4 коеф. в Еврото, може и нагоре да стигне плюс 2-2 на точен. Пък да видим.

jelko
01.06.2012 18:27

Ако му играеш прогнозите и печалбата ще ти е колкото от Уинър *lol**lol**lol*

_forza_CSKA_
01.06.2012 17:35

Хубаво, ще го играеш за пари, а още по-хубаво е, че ще го търсиш наобратно на "СПЕЦИАЛИСТА"! Този коефициент, който го е дал(1,56), е точно колкото в "играта на winner"*lol*