Мадански: Това бе най-слабият ни мач от началото на квалификациите

22:23
Мадански: Това бе най-слабият ни мач от началото на квалификациите
Старши треньорът на младежкия национален отбор на България Михаил Мадански заяви, че не е доволен след равенството на тима 2:2 с Шотландия в европейска квалификация.

"Не съм доволен, защото смятам, че изиграхме най-слабия си мач от началото на квалификациите. Оправдаха се моите опасения, че отбора физически не може да издържи 90 минути. Видя се, хората, които не играят редовно в клубовете накрая грохнаха физически", заяви след мача Мадански.

"Стигна се до куриозната ситуация, че на полувремето много хора искаха смяна, защото са се изморили. Това са неща, който доста объркват нашите сметки. Отборът на Шотландия беше
по-агресивен и спечели единоборствата. Ние в повечето случаи само се търкаляхме по терена. За пореден път се случи да правим принудителна смяна на защитник, която ни обърка. Исках в началото на второто полувреме да пуска офанзивен футболист. И двата отбора с този равен резултата дадохме повече шансове на класиралите се на второ място в останалите групи. Лошото е, че Цветков изгоря за мача с Холандия, който ни предстои. Не се знае и какво е състоянието с контузените, но отиваме в Холандия да играем", добави Мадански.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bradata63
31.05.2012 22:53

Това беше един сгрешен мач от твоя страна и не се оправдавай с момчетата ами си поеми вината,защото точно ти се издъни гн.Мадански!Точно ти се у.....ра!Точно ти върна момчетата за да пазиш резултат ако ги беше оставил да играят щяхме да ги вкараме на разлика,но ти си страхливеца в този мач и не се оправдавай чайко!*angry*