Видолов: Трябва да докажем, че заслужаваме да сме сред най-добрите

20:18
Видолов: Трябва да докажем, че заслужаваме да сме сред най-добрите
"Мисля, че ако повторим представянето си от силните ни мачове през пролетта ще постигнем това, което искаме", сподели наставникът на Ботев Пловдив Константин Видолов, ден преди баража за влизане в "А" група срещу Спортист Своге.

"Това е финалът на сезона за нас. Зарядът в подобни мачове наистина е по-различен, но хубавото за нас е, че тази пролет изиграхме няколко срещи, в които така да се каже бяхме опрени до стената и нямахме право на грешка. Момчетата свикнаха с напрежението и отговорността, и се надявам това да ни бъде от полза. Реално погледнато не ни очаква нищо ново, просто още един такъв мач. Разликата е, че той е последен и успехът в него ни връща в "А" група, каквато е и нашата голяма цел този сезон", коментира Видолов на пресконференция днес.

"Все още не знаем дали Сашо Александров ще е готов за игра. Това сигурно ще се реши в деня на мача. Атмосферата в нашия лагер е много добра. Важността на срещата мотивира достатъчно футболистите. Със сигурност ще търсим победата в редовното време, което не означава, че трябва да бързаме и да действаме припряно. Трябва да отбележим поне един гол повече от съперника и можем да го направим. Искам отборът да играе умно и спокойно, но същевременно и с пределна концентрация във всеки един момент", допълни старши треньорът на "канарчетата".

"Запознахме се с играта на противника, имаме представа за силните и слабите им страни. Спортист заслужава уважение. След като са достигнали до този бараж, значи не са случаен отбор. Все пак, мисля, че ако повторим представянето си от силните ни мачове през пролетта ще постигнем това, което искаме", каза още Видолов.

"Сигурен съм, че в сряда отново ще имаме подкрепата на страхотната ни публика. Тя е най-голямото предимство на Ботев пред останалите отбори. Очаквам феновете да бъдат на познатото си ниво и да дадат криле на момчетата. За футболистите е привилегия да играят при подобна атмосфера и вярвам, че ще зарадваме хората с влизане в елита. За целта обаче, ни остават още 90 минути, в които трябва да докажем, че заслужаваме да сме сред най-добрите в България", завърши наставникът на Ботев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

messyfan
30.05.2012 00:15

Успех момчета,мястото на отбора е в А група.Нека веднъж завинаги забравим срамния период на Митьо Селския.

lahmBM21
29.05.2012 23:53

Ботев заслужава да се върне в А група.