Залог на деня: Сеонгнам– Буньодкор (загубен)

11:48
Залог на деня: Сеонгнам– Буньодкор (загубен)
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и в началото си съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.

Започваме да водим и месечна статистика, която да показва реалните резултати от прогнозите.

Статистика:

м. Май: 30 познати от общо 52 мача - 57.7% успеваемост

Залог на деня за 29.05.12г.:



Дойде време и за срещите от осминафиналите на Азиатската Шампионска лига. Тази ранна среща за деня противопоставя Сеонгнам от Южна Корея и Буньодкор от Узбекистан. За гостите самото им класиране до тази фаза може да се смята за успех и днес те няма да бъдат толкова обременени психически от евентуални очаквания. Домакините направиха колеблив изминал сезон в Южна Корея, като финишираха 10-ти, предимно благодарение на домакинските си изяви. В изминалия шампионат от 15 домакинства Сеонгнам загуби само 4 и се оказа доста труден за побеждаване вкъщи, дори от тимовете в челото. В състава на домакините впечатление прави наличието на двама бразилски състезатели. Хевертон, който е под наем от бразилския Португеса и заедно с привлечения от Партизан Белград Владимир Йованович, оформят добър нападателен тандем. Другият бразилец Евертон Сантос се подвизава в средата на терена и сериозно спомага за организацията на играта. Отбраната се държи от бившия австралийски национал Саша Огненовски и наличието на всички тези чужденци плюс няколко национали състезатели на страната, дава безспорна класа на Сеонгнам на фона на останалите тимове в първенството и в Шампионска лига. Домакините нямат загуба в тазгодишното издание на този турнир, като дост лесно прескочиха груповата фаза на настоящия турнир. Всичко това показва завидната стабилност в домакинските редици, а и все пак става дума за тим от Южна Корея. Гостите от Узбекистан са вече добре известни на редовните читатели на рубриката, а техните колебливи действия в изявите по чуждите стадиони в първенството този сезон бяха подчертани от мен. От 4 визити в първенството Буньодкор спечели само 2 и то доста трудно, като домакинства са негово са безспорен приоритет, а и участието в този турнир доста отне от силите на гостите. Днес освен умората, която неизменно ще проличи в гостите, те ще са прелетели и доста километри за тази визита, а и ще бъдат лишени от услугите на двама ключови играчи. Капитанът на отбора няма да вземе участие, както и най-добрият нападател и голмайстор на отбора - Солиев. Буньодкор спечели само 1 визита този сезон, именно в Южна Корея срещу Поханг, но във въпросната среща беше тотално надигран, но старата слабост на Поханг пролича и тимът не успя да се разпише и спазвайки правилото Поханг допусна 2 гола и загуби незаслужено. И днес Буньодкор ще се брани предимно, въпреки че това не е основният му модел на поведение в повечето срещи, но предвид заключителна фаза на надпреварата, а и сериозната опитност, която притежават играчите на домакините, очаквам гостите да не издържат само в отбрана и да загубят. Мисля, че и Буньодкор няма нищо против да си тръгне от тук с минимална загуба, предвид наличието на реванш, тежките атмосферни условия в Узбекистан, които ще очакват гостите и подчертано силни изяви на Буньодкор предимно на собствения стадион.

Прогноза: 1; Коефициент: 1.50

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

alePSG
29.05.2012 23:08

Имаше нещо в тоя мач на Сеонагам щото коеф. за 1 скочи от 1,50 на 1,80 чак в еф го поправиха от 1.45 на 1.75. Аз не им знам играчите но явно е станало ясно че някой няма да играе. Дузпата за узбеките беше 100%това а иначе мача беше яко атаки за Сеонгам. Аз лично неска нищо не познах освен шведите до 17 и съм яко вътре. Има ли спечелили пари днес щото на мене малко ми се вярва освен тия дето са играли сингъл на турците 2ка.

skurvi
29.05.2012 22:09

За разлика от всички нас,този човек пише прогнозите си под гръмкото заглавие -рубриката на специалиста.От това следва,че трябва да бъде много по-отговорен,когато поднася информация.

sett1234
29.05.2012 21:55

Да, така е има подвеждаща информация в прогнозата. Виж обаче днеска колко хора са играли за Викинг срещу Фредрисктад........влез във форума и виж за какво става въпрос.
Мача в момента е 3-0 ....дай сега да обесим тези дето са твърдо убедени че Викинг ще мачка.

Рубриката очевидно е създадена да помага. Очевидно стават и грешки.

mistral
29.05.2012 22:24

Точно за този мач пък, ако четеш повече сайтове имам прогнози 1Х и 1. Не е много по темата, но пък да се похваля*blush*

jelko
29.05.2012 22:05

Очевидно някъде по веригата инфото на прогнозиста се е изкривило-развален телефон *smile* Очевидно никой няма претенции към прогнозата ,а към подвеждащата информация.Такава грешка НЕ МОЖЕ да се допуска от човек,който разбира от залагане и прогнози!

miroslav4ev
29.05.2012 21:48

Предполагам следващата прогноза ще е:
Ботев Пловдив - Спортист Своге : 1 (1,70),
където коефициент 1,70 е в Униър.бг, а в Еврофутбол за домакинска победа е 1,30 !!!

jelko
29.05.2012 21:56

А кога е реванша в Своге *joking**joking**joking**joking**joking**joking*

mistral
29.05.2012 21:44

Ти бягаш от проблема. Абсолютно съм съгласен и бих го играл твърда единица, ако знам че се играят два мача. Уинър като сериозен източник ме уверява, че това е така. Играя и губя. Въпросът е - какво доверие да имам изобщо на информацията тук.

miroslav4ev
29.05.2012 21:44

Според моите изчисления следващите два мача ще ги познае !!

sett1234
29.05.2012 21:32

става въпрос за прогноза ,нали? Всеки си има глава на раменете и може да мисли. Домакините играха за победа и имаха доста добри положения за гол.......просто мача се разви нелепо за тях.

sett1234
29.05.2012 21:03

не знам защо го нападате толкова много? Мача се игра пред вратата на Буньодкор. Освен това им дадоха измислена дузпа, а това доста наклони везните. Човека може да е направил грешка с реваншите, но като цяло прогнозата беше напълно логична, а и с доста хубав коефициент.

mistral
29.05.2012 21:21

Ако мислиш, че това са нападки . . . Мислиш ли, че един отбор ще играе по еднакъв начин в двата случая? И според тебе това оказва ли влияние върху прогнозата на бетора? И трето, най - важно - нормално ли е да се прави прогноза и да се влияе на хора, които играят с ПАРИ при положение, че не си наясно с фактите? Не знам дали разбираш колко нелепо е това, което си написал.

jelko
29.05.2012 19:48

Хахахаха! Това с реванша е УНИКАЛНО! Ще се въздържа от коментар *lol**lol*

miroslav4ev
29.05.2012 17:47

Ей, да му се не види !!!
Да бях видял по-рано....

mistral
29.05.2012 17:15

Наистина голяма издънка е това с реванша. Дано не са се подвели много хора, защото тази информация е основополагаща. Очакваме малко октоподски сълзи следващия път *smile*

stojan
29.05.2012 16:38

Сотиров,този път се изложи съвсем.Не знам откъде си преписваш прогнозите,но източникът ти сериозно те е подвел. Тези срещи от Шампионската лига на Азия се играят само в една среща,а не както е в твоята информация,че имало реванш.Чакам да съобщиш,кога ще бъде въображаемия реванш

stojan
29.05.2012 20:28

Има сделка

jelko
29.05.2012 19:50

Предлагам следващата ти прогноза да бъде ЧАК след като се изигре реванша!Имаме ли сделка,Сотиров?

Vikingit
29.05.2012 16:16

Сотирка, скромничко сложих 15 кинта в Еврофутбола на двойка и познай какво стана?! Довечера ще се почерпя за твое здраве! Сега виждам, че си в уникална каръшка серия, тя скоро ще приключи, така че след 2 познати мача от теб, пак почвам контрата. Засега много добре ми върви от теб. Имам 4-5 скромни печалби ама съм доволен. Давай смело и занапред

dako_fan
29.05.2012 13:39

8'1st [G1] Seongnam Ilhwa Chunma 0-1 Kuruvchi Bunyodkor [E2]. Този мач тръгна зле..............