Залог на деня: Стрьомен - Ранхайм (загубен)

12:36
Залог на деня: Стрьомен - Ранхайм (загубен)
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и в началото си съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.

Започваме да водим и месечна статистика, която да показва реалните резултати от прогнозите.

Статистика:

м. Май: 30 познати от общо 52 мача - 57.7% успеваемост

Залог на деня за 28.05.12г.:



Това е сблъсък между два тима с коренно различни цели през изминалия сезон и непоменени и през настоящния. Стрьомен остана във втора дивизия благодариние на по-добрата си голова разлика спрямо последния тим, който изпадна в края на изминалата кампания. И този сезон основната цел пред тимът ще е запазване на статута си в тази дивизия. Стрьомен победи вкъщи само два тима, които обаче се намират в зоната на изпадащите Хьод с 4:2 и Конгсвингер с минималното 1:0. За да могат читателите по-лесно да разберат съотношението на силите между Стрьомен и Ранхайм ще спомена, че в изминалия кръг Ранхайм беше домакин на същия опонент Конгсвингер и го смля с резултат 7:0. Макар и сравнението да е повече като пример показва доста ясно разликата във възможностите. Видимо е че Стрьомен е с доста по-скромни възможности от гостите си и очаквам да бъде победен от тях. И друг тим от челото гостува на този стадион през този сезон по-рано и си тръгна с 3 точки, като очаквам днес и Ранхайм да направи същото. Стрьомен отпадна и от турнира на Купата на Норвегия и съвсем ясно показа, че няма амбиции за нищо повече от това да оцелее. За домакините тази среща пропускат двама ключови играчи защитника Франсоис Ябре и халфа Горан ван ден Бургт, което допълните ще ги обезкърви в игрови аспект. Ранхайм изпусна промоцията миналта година поради липсата на още 4 точки в актива си, като при наличието на които тимът сега щеше да мери сили с отбори от ранга на Розенборг и Тромсьо. Формата на гостите също е впечатляваща като в последните 10 срещи тимът има само 1 загуба. Тимът е с показатели навън 2-1-1, като победите му дойдоха над тимове от нивото на днешните домакини и очаквам гостите да се справят и с настоящия си съперник. Допълнителен стимул за гостите днес може да представлява и факта, че с победа тук те ще се изравнят по точки с моментния лидер в таблицата. Ставката за победа на госите при този моментна ситуация и при това разпределение на силите е надценена и препоръчвам да бъде подкрепена.

Прогноза: 2; Коефициент: 2,36

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Tenlive
28.05.2012 22:42

Мдаа,някой отново е познал мач*smile*))))

jelko
28.05.2012 20:19

Бразилия 20-Кения 20 над 5,5 гола- 2.37 коеф в бет365

alePSG
28.05.2012 18:58

Стига е стига е *lol* тъкмо човека се надъха да дава по големи коефициенти. То и аз преди да си пусна колонката гледам в 5-10 сайта кой кво играе и ква информация споделя. Важното е мача да излезе! *lol*

author1ty
28.05.2012 17:29

Сотиров толкова ли не можа да избереш мач сам без помощта на чужди сайтове

author1ty
28.05.2012 17:27

Monday 28.05.2012 Strømmen - Ranheim:

Both teams use artificial grass at their home stadiums.

Strømmen started this season positive, but now they have 1-1-3 in their latest 5 games, and they were eliminated by 2 division team Raufoss in the Cup.
They lost their latest game 0-2 away against newly promoted Notodden.
Strømmen are 2-1-1 at home, with goal score 6-5.
Francois Yabre (Def 7/0) is suspended.
Gøran van den Burgt (Mid 5/2) is doubtful.

--------------------------------------------------------------------------

Ranheim outclassed promotion candidate Kongsvinger at home, with a 7-0 win in their latest game.
Ranheim are 2-1-1 on the road, with goal score 6-6.
Ole Kristian Kråkmo (Def 0/0) is injured.

Strømmen - Ranheim ended 2-2 in 2011.

Strømmen will fight against relegation, while Ranheim proved to be one of the clear candidates for promotion this season with their 7-0 win against Kongsvinger in their latest game.
Strømmen are missing a key defender with suspension, and key midfielder Gøran van den Burgt (Mid 5/2) has missed out of the latest games due to injury.
This should be a very good chance for the guests from Trondheim. Away win, money back if Ranheim win by one goal.

Ranheim (-1), 9/10 stakes, odds 3.35@Bet365. Good luck!