Нова загуба за Коринтианс, Сантос с нулево равенство (видео)

11:48
Нова загуба за Коринтианс, Сантос с нулево равенство (видео)
Коринтианс загуби с 0:1 като гост на Атлетико Минейро и записа второ поражение в два мача в бразилския шампионат. Единственият гол в двубоя, игран в Бело Орисонте, реализира с
глава нападателят Данилиньо в 65-ата минута. Шампионите от миналия сезон остават на предпоследното 19-о място във временното класирането с нула точки от два изиграни мача.
Атлетико се изкачи на третата позиция с 6 точки, като същия актив имат и Ботафого и Васко да Гама.



В друг мач от кръга Роналдиньо се разписа от дузпа при равенството 3:3 на Фламенго у дома с Интернасионал. Домакините водеха с 2:0 и 3:1, но пропиляха аванса си и остават без победа
в първите два мача в Кампеонато Бразилейро.

Друг от най-популярните отбори в страната Сантос направи разочароващо равенство 0:0 у дома срещу Спорт. Тимът игра без две от най-големите звезди на бразилския футбол Неймар и Пауло Гансо, който се възстановява от лека контузия в коляното. Неймар пък е с националния отбор на Бразилия. Отборът от щата Сао Пауло има две равенства от два изиграни двубоя.
Един от лидерите до момента Васко да Гама спечели с 1:0 навън срещу новака в елита Португеза. Единственият гол в срещата беше реализиран от Алесандро в 21-ата минута.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация