Залог на деня: Дания – Бразилия (познат)

13:02
Залог на деня: Дания – Бразилия (познат)
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика  - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и в началото си съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Започваме да водим и месечна статистика, която да показва реалните резултати от прогнозите.

Статистика:
м. Май: 28 познати от общо 48 мача - 58.3% успеваемост

Залог на деня за 26.05.12г.:



Тази приятелска среща ще се играе на неутрален терен в Хамбург, Германия, като домакинският фактор няма да окаже никакво значение. Дания доста категорично се класира за Европейското първенство, като вкара и доста попадения и сега очаквано ще подходи доста сериозно към тази среща, предвид наближаващото начало на първенството. През 2012 година Дания е изиграла само една контролна среща, като загуби през месец март от Русия с 0:2. По същото време Бразилия победи с автогол на Папац в последната минута Босна и Херциговина като гост с 2:1 и това също беше нейната единствена контрола през новата 2012 година. Датчаните винаги подхождат офанзивно и няма съмнение, че и днес ще бъде така. Тяхната сила е предимно в атака и на наближаващия голям международен форум те няма как да играят по друг начин. Това, че тази среща е последен шанс за някои от повиканите играчи да попаднат в окончателния списък с избраниците, които ще участват на Европейското първенство, ще ги мотивира допълнително да впечатлят датски треньор. Атаката на Дания ще се води от Бендтнер, активно подпомаган по крилата от Крон-Делхи и Ромедал, а организацията на играта ще се бъде поверена на детето чудо на датски футбол, който е изцяло плод на школата на Аякс Ериксен. Всичко тези офанзивни играчи, плюс атрактивния стил налаган от треньора Мортен Олсен, дават сериозни предпоставки за голям брой попадения. Бразилия в тази среща ще бъде в доста експериментален състав, като и тук желанието на играчи, които по-рядко са част от селесао, да се докажат може да доведе до доста атрактивен двубой. Бразилският национален отбор по футбол и неговият настоящ треньор Мано Менезеш са насочили вниманието си само към Олимпийските игри и на този етап ще се стремят да се представят колко се може по-добре при участието си в тях. За селесао днес на вратата ще видим не толкова известния Нето, като ляв бек Алекс Сандро, а халфовата линия ще бъде в състав Сандро, Касемиро, Лукас Силва и Джулияно. Атаката ще се води от доста по-известния нападател на Порто Хълк и днес партньор ще му бъде Леандро Дамияо. Тези играчи очаквано трябва да бъдат на ниво, а и повечето от тях са с подчертано офанзивни функции, като попаденията ще са най-добрия барометър за тяхното представяне и те са длъжни да ги преследват. Неутралният терен, експерименталният състав на Бразилия и постоянният офанзивен подход на датчаните трябва да са достатъчни, за да видим доста попадения в тази контролна среща. Щом Бразилия играе футбол - попаденията са почти гарантирани, а при подобен съперник, също желаещ да изпитва предимно наслада от головете, резултатността в срещата между тях трябва да бъде висока.

Прогноза: Над 2.5, коефициент 2.53

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MaLkO_LuD94
26.05.2012 16:10

Турция 1-ца Германия 2-ка Килмес 1-ца Усти над лабем 1-ца Пескара 1-ца Падова 1-ца

Vers
26.05.2012 15:25

Че Сотиров си е зле зле си е,ама аре и вие малко да четете кво пише под снимката а ?И за тези дето още се чудят ще им кажа да погледнат колко е коеф. за над2.5 гола на мача в играта на сайта.И сега се чудя той ли е по зле или вие?

mistral
26.05.2012 16:36

Не вярвам тези, които четат прогнозите да ги интересува колко е коефициента на сайта. Повечето искат да спечелят някой лев и като прочетат, че коеф. на БАТЕ ,примерно, е 1,25(с колкото започна мача) изобщо няма да погледнат прогнозата. Винаги, когато има реални коефициенти сайтът само печели, според мен.

YaVkAtaAaa
26.05.2012 14:19

Не мога да разбера от екипа на Уинър,толкова ли са м*лоумни хора.
От 3 месеца насам влизам от време на време и прогозите на г-н Сотиров,който намирам за п*тка.
Може да си подбира донякъде информацията добре за срещите,може да не е най-добрият, да няма перфектната познаваемост,но едно не мога да разбера.
Всеки път ама абсолютно всяка прогноза е с различен и то доста по-висок ,коефициент от реалните за къщите. Абсолютна излагация от страна на Сотиров. Да си казва реалните коефициенти, сякаш ние сме прости тука. Това не мога да разбера, 3 месеца, тоя се излага като '''' не ми идва на акъла точна дума , някакъв извънземен направо.. да не се осъзнава кво прави.
Дано е помогнал на някой ,което ме съмнява.
Сотиров, покрий се докато е време, може и да си закъснял вече,но не виждам никакво основание да пишеш прогнози в сайта, по простата причина ,че лъжеш.
Сори , но не ти разбирам 'чалъма' ... ти си едно заблудено момче!

Успех на всички останали ! *smile*

XFactor
26.05.2012 13:24

От известно време гледам, че типстъра пуска някакви абсолютно надути и нереални коефиценти. И днеска не прави изключение. В bet365 където са си радиционно едни от най-високите коефиценти за Над 2.5 е 1.80, а тука го е писал 2.53. Как стават тия работи ?

Crissstiano
26.05.2012 13:24

Ако искате 10 коеф сложете ! В еврото е 1.53,а в унибет 1.85. Не мисля,че ще има сайт където даже ще се доближи до коефициента даден тук!

MaLkO_LuD94
26.05.2012 13:14

Да видим слабата Бразилия дали се е променила *smile*