Биелса: До седмица ще стане ясно дали оставам в клуба

11:57
Биелса: До седмица ще стане ясно дали оставам в клуба
До седмица ще стане ясно дали оставам в клуба, сподели треньорът на Атлетик Билбао Марсело Биелса след загубата с 0:3 от Барселона във финала за Купата на Испания.

Договорът на специалиста изтича през лятото.

"Аз съм човекът, който взима решенията. Аз представям отбора и аз съм отговорен за представянето му. Тимът не се справи с плана, който бях начертал. До седмица по един или друг начин ще се реши дали оставам в клуба. Видях много болка на лицата на моите футболисти след загубата. Ние имаме много млад състав", каза Биелса.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ReliableLive
26.05.2012 13:39

Биелса стой! Много ми харесва какъв стил налага този човек на един отбор който не блести откъм индивидуални звезди,а откъм колектив.Надявам се да успее и Йоренте да задържи поне за още 1 сезон.
Сега искам да дам коментар за мача вчера понеже не можах да пиша по време на мача.Играчите бяха под сериозен стрес и определено не мога да ги разбера.Давам пример мача с Юнайтед когато момчетата играха своята игра без почти никаква грешка.На финала за Лига Европа може би опита на Мадрид ги надви.Вчера обаче прекалено много индивидуални грешки и се опитаха да се надиграват с Барса.Грешки също бяха и тези пасове към вратаря през първото полувреме.Не може топката да е в центъра а ти да я връщаш към вратаря.Друга груба грешка беше че при 3:0 отборът на Билбао заигра по в предни позиции.Вярно голът в 3 минута може би им дойде прекалено рано,но те сякаш бяха излезли загубили.В извод искам да кажа че Биелса има план за отбора и се надявам ръководството да го остави поне още сезон или 2,за до може да разгърне целия потенциал на отбора и да стане един отбор който да е фактор в Испания,а след няколко години защо не и в Европа (Дали в Лига Европа или ШЛ за мен няма толкова значение)

MUCHOOOOOS
26.05.2012 14:50

Да , прав си , но и ти знаеш , че в Билбао играят само БАСКИТА и заради това е малко трудно да са фактор в Испания , не че не искам , даже ще се зарадвам много , понеже са ми много симпатичен отбор още от малък. А до Биелса , може би е задължително да остане , този човек има много хубав стил и мисля , че могат да се справят отлично.