Залог на деня: Армения 19г. – Белгия 19г. (загубен)

15:09
Залог на деня: Армения 19г. – Белгия 19г. (загубен)
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика  - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и в началото си съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Започваме да водим и месечна статистика, която да показва реалните резултати от прогнозите.

Статистика:
м. Май: 27 познати от общо 46 мача - 58.7% успеваемост

Залог на деня за 25.05.12г.:



Това е среща от седма група на стартиращото днес Европейско първенство за юноши до 19 години. В тази група са отборите на Белгия, Италия, безспорният фаворит Испания и аутсайдерът не само в групата, но в цялата надпревара отбор на Армения. Кипър и Армения подозирам, че ще стартират с тежки поражение и още във вторите срещи коефициентите за победа на техните съперници ще бъдат нищожни. Сега е отличен момент да се прогнозира против Армения конкретно тук, а и белгийските юноши до 19 години определено са доста стойностен тим и могат да объркат сметките дори на фаворитите. Днес те за задължени да стартират с 3 точки срещи най-слабия тим в групата и да се надяват на добра развръзка на следващите срещи по-нататък в групата и да успеят да се промъкнат напред. Задачата им ще бъде повече от трудна, защото предвид многото участници на това Европейско първенство за юноши, регламентът гласи, че само първият тим в съответната група продължава в следващата фаза. При споменатите съперници в тази група, ако Белгия не победи тук макар и в първата си среща ще намали драстично шансовете си да продължи, а при този регламент Армения просто ще изиграе 3 срещи, с цел някой от играчите и да бъде забелязан и ще се прибере. В състава на арменската юношеска гарнитура само един играч се състезава извън пределите на родината си. Разиграващият халф Агван Папикян е част от първия тим на полския ЛКС Лодз, а всички други са част от тимове в Армения. Съставът на Белгия е съставен от доста талантливи играчи, като повечето са част от елитните тимове на Белгия, а и футболните школи на тази страна са добре известни с голямото количество звезди, които са произвели. Азар, Компани, Ван ден Боре, Лукаку и вратарят Куртоа са само малка част от играчите подвизавали се в тази юношеска гарнитура на Белгия през различни периоди от своето развитие. Сега в селекцията на Белгия до 19 години има играчи подвизаващи се във френските Монако и Лил, както и такива който са неизменна част по стартовите състави на по-слабите тимове в елита на Белгия. Звездата на белгийците е по-малкият брат на добре известния сега Адел Азар, Тхорган Араз, който се подвизава в Ланс и притежава изключителна техника, като най-често играе като крило или нападател. С този анализ и с регламента на турнира мисля, че се разсейват всички съмнение относно това, кой ще бъде победител е тази среща.

Прогноза: 2, коефициент 1.41

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

alePSG
25.05.2012 19:14

Рискувай ве приятел, пиши по големи коефициенти. С тия коефициенти по 1.40 и да я навържеш познаваемостта пак няма да е интересна рубриката. Иначе хубаво е да има такава рубрика поне да се сложи под лупа даден мач.. пък то е ясно че всеки сам си прави извода и си избира на кой знак да заложи.

Shmarkalon2
25.05.2012 18:40

Сотиров, признавамта за пореден път, по-голям карък от теб няма, ти на 10 коеф. ще имаш по-голяма успеваемост.