Кройф: С Гуардиола Барса приключи едва велика ера

17:27
Кройф: С Гуардиола Барса приключи едва велика ера
С напускането на старши треньора Хосеп Гуардиола в Барселона завършва една велика ера, заяви легендата на каталунците Йохан Кройф.

В петък във финала в турнира за купата на Испания Гуардиола ще води Барса за последен път. Съперник на синьо-червените ще бъде Атлетик Билбао.

"Завършва един цикъл. Той спечели всичко с Барселона. Ще бъде много красив финал да триумфира в турнира за купата на Испания", коментира Кройф пред "Ел Периодико".

Под ръководството на Пеп Гуардиола каталунците станаха шампиони на Испания три пъти, два пъти спечелиха трофея в Шампионската лига, два пъти станаха световни клубни шампиони и един път взеха купата на страната.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

endemoL
24.05.2012 19:06

Хубаво е да чуеш добри думи за Гуардиола. От феновете на Реал. *smile*

ivanrealmadrid1
24.05.2012 18:57

и без тоя барса ще си останат силен отбор даже след такива промени самия клуб се променя и може да стане и още по-добър, и дано защото видяхте последния сезон в испания какво направиха реал и барса, най-невероятната борба м/у два отбора която съм гледал някога

amet_95
24.05.2012 18:25

всеки може да казва 4е с отбор като барселона е лесно да постигнеш трофеи итн.но пеп е велик не е лесно да спе4елиш толкова много нешта за таково време пеп разви мнго барселона а имено заради него барселона беше лидер голям треняор за мен *smile**