Ди Матео вариант за Астън Вила

12:01
Ди Матео вариант за Астън Вила
Астън Вила може да назначи Роберто Ди Матео, ако Роман Абрамович не предложи дългосрочен контракт на италианеца, твърди "Сън".

Според информациите, руският богаташ планира да назначи специалиста с едногодишен "изпитателен" договор. Ди Матео обаче не е съгласен на подобна оферта, тъй като вече се доказа и спечели два трофея.

Мениджърът все пак ще изчака становището на клуба, преди да влезе в преговори с други отбори.

Челси се събира на 4 юли и до тогава въпросът с треньорския пост ще бъде решен.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Miroslav_00
24.05.2012 13:43

Ди Матео трябва да остане!!!Той направи много за Челси!!!Заслужава да остане!!!Абрамович няма да намери по-добър треньор от него!!!

sparco24
24.05.2012 13:08

Ди Матео направи много за Челси...и то за малко време... ако не му предложат нов договор.. Челси губят много..още повече, че и Дрогба напуска... *smile*

UnitedRules
24.05.2012 13:50

Ти от къде знаеш, че няма какво да направи? Това, което всички видяхме е, че Ди Матео застана на кормилото на Челси и за малко време успя да постигне велики неща. От тук нататък само можем да гадаем дали ще се развие и израстне в професията или не. Това, че е бил помощник до сега не означава, че няма нужните качества да управлява отбор като Челси. Има само един начин да разберем и това е да го оставят начело на клуба и до година. Тоагава ще видим и ще разберем дали става или не.

Woodbook
24.05.2012 13:24

Говориш глупоти Ди Матео няма какво да направи в дългосрочен план . На Челси им трябва нов трениор , който да поднови отбора и да се създаде нов гръбнак , лека полека играчи като Кол , Лампард , Тери да намерят своите заместници . Иначе Роби беше успешен защото се върна в корените на Челси , които Жозе изгради и остави футболистите да изберат каква игра искат да играят ....

t0rr3s4o
24.05.2012 12:39

Според мен Ди Матео трябва да остане !