Ще променим лошата статистика с Юнайтед

19:58
Ще променим лошата статистика с Юнайтед
Нападателят на Астън Вила Гейбриъл Агбонлахор призна, че не може да спре да мисли за евентуалното участие на неговия тим в Шампионската лига през следващия сезон.

Вила в момента се намира извън четворката в класирането на Висшата лига на Англия, а това са местата даващи право на участие в най-комерсиалния европейски клубен турнир през следващия сезон. Отборът пътува в неделя за "Олд Трафорд", а юношата на бирмингамци заяви:

"Ние държим под напрежение голямата четворка през целия сезон и освен това се борихме във всички турнири. Изиграхме много срещи. Много е трудно човек да не мисли за Шампионската лига. Мислиш постоянно само за нея. Сега, ние ще гостуваме на Юнайтед, а аз не съм бил роден, когато за последно бихме там, но не виждам причина да не променим лошата си статистика на "Олд Трафорд". Почти всички отбори отиват там и просто се отказват дори да опитат да победят. Ние се опитваме да играем във всеки един двубой като на финал и се надявам това да е достатъчно да постигнем целите си в края на сезона. Ако нещата не се получат, ще градим силен отбор за следващия сезон."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kobrata_kz
02.04.2009 21:48

Врагът на моя враг е мои приятел такаче даваите вила всички фенове на Ливърпул сме с вас *smile* *wink*

Takeo
02.04.2009 20:42

Успех Вила! *wink* Пуул завинаги!