Ивайло Петев: Господ се обърна към нас

22:32
Ивайло Петев: Господ се обърна към нас
"Много емоции ни донесе този сезон. Поздравявам всички, които работят в клуба, както и всички футболисти", заяви щастливият треньор на новите шампиони на България по футбол от Лудогорец- Ивайло Петев.

Както е известно, разградчани спечелиха титлата при първия си сезон в А група с победа с 1:0 над ЦСКА в решаващ мач.

"Аз казах на футболистите и преди мача, че невъзнаграден труд няма. Така че да се борят до последно за победата и тогава ще станат заслужени шампиони. Още по-щастливи сме, че спечелихме две трофея за една година", каза още Петев.

Той се спря и на лошите моменти през сезона, когато много хора предричаха крах на новаците и свличане в по-ниските етажи на класирането.

"Въпреки серията от три поредни загуби, ние запазихме самообладание. Продължихме да работим здраво и резултатите не закъсняха. Още тогава им казах на всички в съблекалнята, че най-важното е да сме всички заедно и да се борим като един. Пожелавам си в близко бъдеще да се появи още един Лудогорец на картата на българския футбол, за да се вдигне още нивото.

"Стойчо Младенов не се нуждае от представяне. Той е един от най-добрите български треньори и всички видяха как преобрази ЦСКА. Но днес ние направихме едно силно първо полувреме и едно прагматично второ. Смятам обаче, че Господ се обърна към нас, защото загубихме такива мачове, които трябваше да спечелим с разлика", завърши Ивайло Петев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Realist
24.05.2012 11:50

Във втори предварителен кръг за ШЛ ще излязат срещу тях с юношите, няма проблеми *wink*

rozenrot
24.05.2012 00:31

не Господ а бфс се обърна към вас с парите дето дадохте цял сезон се опитваха да ебът майката на Цска и успяха но запомни ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА че понякога и с лихви! догодина пожелавам на керим домус и на теб борба за оцеляване и в последния кръг да изпаднете*smile*))

kactyz
24.05.2012 00:04

В ДУНАВ беше последната дупка на кавала