Борусия отряза мераците на сър Алекс да размени Берба за Левандовски

14:51
Борусия отряза мераците на сър Алекс да размени Берба за Левандовски
Плановете на Алекс Фъргюсън да размени Димитър Бербатов за Роберт Левандовски, като доплати известна сума за поляка, са обречени на провал.

Президентът на Борусия Дортмунд Ханс-Йоаким Вацке съобщи пред авторитетния "Шпорт Билд", че нито една оферта за нападателя няма да бъде обсъдена и той ще остане в клуба поне до 2014 година.

"Ние искаме Роберт да остане при нас и смятаме, че той желае същото. В едно нещо не може да има съмнения – той ще играе през следващите две години в нашия отбор", отсече Вацке.

Той поясни, че темата за Левандовски е обсъдена много внимателно между него, треньора Юрген Клоп и спортния директор Михаел Цорк. Тримата са взели решение нападателят да не бъде продаван, дори при космическа оферта.

Така шансовете на Димитър Бербатов да облече фланелката на немския шампион в настоящия момент са равни на нула.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Lubo0o
24.05.2012 00:55

Жиру е човека ! Радвам се ,че Дордмунд са отрязали Юнайтед за Левандовски ,според мен нямаше да се впише толкова добре в отбора .....

Rattlehead
23.05.2012 15:20

Слава богу!!! Иначе щях цял ден да псувам Борусия, че си разпродаде супер отбора, който създаде.

JonnyTest
23.05.2012 15:10

Мамка му щеше да е добре да дойде при нас , но те са решили , че ще остане значи ще остане !!! Ако не вземем някой класен нападател не ни виждам другия сезон , а Кагава е просто задължително да го вземем !!!

rooney_fen_256
23.05.2012 15:02

Еее жалко, но няма значение. Важното е да вземем Кагава, друго би било женска алчност. *joking*