Моу уточни кой играе най-добре и се закани да стане по-специален

10:57
Моу уточни кой играе най-добре и се закани да стане по-специален
Старши треньорът на Реал Мадрид - Жозе Моуриньо, заяви, че е още по-мотивиран за успехи след подновяването на договора си с клуба за още две години - до 2016-а.

"Досега ми харесваше професионалния опит, който добивах от работата си в различни клубове и страни с различна култура. Сега е различно, защото се обвързах с клуб за по-дълго време. Трябва да се усъвършенствам като треньор и професионалист. Мисля, че това е перфектното предизвикателство за следващите четири години", каза Жозе Моуриньо пред клубния сайт.

Португалецът, известен още като Специалния, пое Реал Мадрид през 2010 година и изведе тима до първа купа на Испания от 18 години още в първия си сезон в клуба. През втория си сезон направи Реал шампион за първи път от четири години и класира отбора на полуфиналите в Шампионска лига, където отпадна от Байерн Мюнхен.

"Сигурен съм, че Реал спечели много нови привърженици този сезон, защото играхме най-добрия футбол в света, макар че не спечелихме Шампионска лига. Но станахме шампиони в най-трудното първенство в света с фантастичен футбол", каза още Жозе Моуриньо.

И така за Моу Реал е предизвикателство. Специалния иска да стане още по-голям специалист и според него разполага с най-добрия тим в света, това съчетано със страхотния отбор на Барса, ни дава заявка за много интересни събития през следващите кампании.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Cloyster
23.05.2012 11:32

ахахахахахахахахахаххахахахаха най-трудното първенство в света хахахаа не не мога - тоя е чисто луд - в последно време в първенствата на Литва,Латвия и Естония има повече интрига за титлата,отколкото в Испания *lol*

cartoonnetwork
23.05.2012 11:46

Да ти кажа малко са 20 точки сиг ще са поне с още 20 над тези 20 ;д и от от 3тия.

MaLkO_LuD94
23.05.2012 11:40

Ами прав е в Испания една грешка е фатална а в Англия виде МЮ колко са слаби и пак ще вземеха титлата *wink* ако МЮ са в Испания с тая игра не 4е няма да се борат за титлата ами ще са на 20 то4ки от 2-рия *smile*

miro_slavcho
23.05.2012 11:37

Каф ми прави да ви гледам как говорите, а не мислите. Не става на въпрос кое е най-интересното, а кое е най-трудното за печелене.

MaLkO_LuD94
23.05.2012 11:14

Абе може да се поспори за това дали играят най-добрия футбол и дали са най-добрия тим но играят много хубаво с изклю4ение на някои намеси на Рамос и Пепе ина4е играят супер зрителите това искат да гледат *smile*