Стяуа няма пари за Жуниор Мораеш

09:18
Стяуа няма пари за Жуниор Мораеш
Отборът на Стяуа не е готов да отдели исканите 2.5 милиона евро от ЦСКА за бразилската перла Жуниор Мораеш. Високата заплата на играча пък съвсем намалява шансовете за подобен трансфер, съобщават румънските медии.

Нападателят е искан отдавна от собственика на Стяуа Джиджи Бекали, а новият треньор на румънците Лауренциу Регекампф също му е почитател. Шансовете за привличането му обаче клонят към нула. ЦСКА иска 2.5 милиона евро за звездата си, което е прекалено много за румънския тим. Агентът на футболиста и братовчед на Джиджи, Виктор Бекали, заяви, че финансовите изисквания за клиента му също идват в повече на Стяуа.

"Говорих с Жуниор Мораеш, всичко струва пари. ЦСКА няма да го пусне за по-малко от 2 - 2.5 милиона евро. С удоволствие бих помогнал за негов трансфер в Стяуа, но няма как да се случи. Стяуа трябва да даде много пари, за да го има. А и самият играч има големи финансови изисквания", сподели импресариото пред "Digi Sport". Мораес е голмайстор на българския шампионат с 16 попадения, колкото има и Иван Стоянов от Лудогорец. Утре е решаващият мач за титлата между двата тима от последния кръг на шампионата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация