Най-интересното в печата днес

08:27
Най-интересното в печата днес
Най-интересното в печата днес, акцентът пада върху дербито за титлата между Лудогорец и ЦСКА.

Петев: Ще надхитрим ЦСКА

"Целта ни е да ги надхитрим. Вярвам, че ще успеем. Ще сме мобилизирани до краен предел", заяви наставникът на Лудогорец, Ивайло Петев, цитиран от "Тема Спорт".

А кой ще излезе победител и кой ще бъде надхитрен, предстои да разберем.

Мощна подкрепа за червените

2000 фена изгледаха тренировката на ЦСКА в Русе, пише още изданието. Армейците ще имат мощна подкрепа днес като само малка част от феновете на тима ще могат да влезнат на стадиона в Разград, при успех обаче червената фиеста ще бъде грандиозна.

Светльо Дяков ще бие дузпите

Халфът Светослав Дяков почти сигурно ще изпълнява дузпите за Лудогорец срещу ЦСКА, ако съдията отсъди такива. Именно Дяков бе точен от бялата точка в последния мач на разградчани срещу Калиакра. По принцип дузпите в тима се бият от Емил Гъргоров или Иван Стоянов. Двамата обаче не се чувствали готови да застават от бялата точка срещу предишния си отбор.

В Разград е денят на истината

Това е моментът, в който ние ще се изправим пред истината, може да прочетете в "7 дни спорт". Ще научим искаме ли и можем ли  да имаме нещо ново. На стадиона в Разград обаче ще видим и имат ли сила традициите да продължат на върха. Сега е тежък момент в славната история на клуба, но до този момент те се справяха. От 20,00 ч. на стадиона в Разград Лудогорец и ЦСКА ще решат битката за титлата в директен спор помежду си. Треньорите Ивайло Петев и Стойчо Младенов няма да правят промени в отборите си от последния мач. Двамата залагат на най-доброто, което имат, и ще го използват максимално. Червените чакат на голмайстора си Жуниор Мораеш, докато домакините разчитат на Емил Гъргоров и компания.

Лудогорец фаворит, ЦСКА шампион, прогнозира Майкъла от страниците на вестника.

Мерките за сигурност ще бъдат колосални, очаква се барети да следят за реда, допълва изданието.

Развръзката, пише вестник "Меридиан мач".

Тази вечер ще бъде коронясан новият шампион на България. В безпрецедентен финал на сезона ЦСКА и Лудогорец ще решат спора за титлата в директен сблъсък. За пръв път от 28 години развръзката в първенството бе оставена за последния кръг, но този път срещу себе си червените ще имат не Левски, а дебютант в А група.

Ред Бул следи Гъргоров

Шампионът на Австрия Ред Бул Залцбург е хвърлил око на халфа на Лудогорец Емил Гъргоров, допълва изданието. Скаут на този тим се очаква да присъства днес на двубоя с ЦСКА в Разград, за да наблюдава изявите на Бадема на живо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Madridist1902
23.05.2012 13:08

Айде 32-та за Реал е факт сега остана и ЦСКА да вземе своята 32-ра титла...Успех !