Залог на деня: Хирона – Виляреал II (познат)

20:08
Залог на деня: Хирона  –  Виляреал II (познат)
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика  - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и в началото си съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Започваме да водим и месечна статистика, която да показва реалните резултати от прогнозите.

Статистика:
м. Май: 23 познати от общо 38 мача - 60.5% успеваемост

Залог на деня за 22.05.12г.:



Срещат се два тима в отлична форма и с подчертан привкус към головете. Хирона може да се смята за спасена именно поради обстоятелството, че Виляреал II ще напусне този ешелон служебно и така ще спаси точно нея. Първият отбор на Виляреал изпадна от елита и няма как да участва в един ешелон със дъщерния си тим Виляреал II, което отрежда роля на втория тим да изпадне в долна дивизия независимо от класирането си. Виляреал II играе добре през целия сезон и се намира в средата на таблицата, но правилата са безмилостни. Ако това не се беше случило точно Хирона щеше да бъде отборът, който сега да заема последното място отреждащо изпадане. Това няма как да не се отрази на психиката на играчите на гостите и очаквам те да доиграят сезона напълно освободено, както го правят и в последните кръгове и да се опит да впечатлят и сега други клубове и да продалжат кариерите си на по-високо ниво от третия ешелон. Виляреал II влиза в тази среща след три поредни победи, като в последните си 5 мача е отделязала 9 гола и е допуснала 6. Днес вероятно ще има и намерение за мъст от страна на играчите на гостите пред тези на Хирона с цел да им покажат с игра и попадения, че дори и да им е отредено да изпаднат, те са по-добрият тим от този, който реално трябваше да изпада сега. Хирона няма загуба в 7 поредни срещи, а в последните 10 срещи има само 1 загубя и няма да се даде без сериозна съпротива на гостите. Домакините в последните 5 мача са отбелязали 13 гола и са допуснали 4, като не се осланят на защитата си, а на това да отбележи повече попадения от противника и да трупат точки. Виляреал II има 4 победи в последните си 5 мача и ясно показва, че въпреки предрешената си съдба не се отказва да търси победата постоянно и да атакува с цел да привлича страничните погледите върху атакуващите си играчи. Първата среща между тези съперници през сезона завърши също с доста попадения -2:2, а днес очаквам нещо подобно. Колкото по-малко кръгове остават до края на сезона, толкова повече тактическата дисциплина минава на заден план и попаденията увеличават боря си. При липсата на голям избор на футболни срещи за прогнозиране в днешния тираж тази среща изглежда доста логичен избор, а и коефициентът преди началото на срещата определено си заслужава.

Прогноза: Над 2.5 гола, коефициент 1.93

Георги Сотиров



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

geforc
23.05.2012 00:29

В последната минута му излезе.. Крайният резултат е 2:1

putopalo
23.05.2012 00:10

Няма клиенти тази вечер.Все пак поздравления за познатия мач.