Капело защити Рууни след поредната тъпотия на играча

16:23
Капело защити Рууни след поредната тъпотия на играча
Селекционерът на Англия Фабио Капело защити Уейн Рууни и заяви, че влизането на нападателя в краката на Александър Алиев не е било нищо лошо. Италианецът дори похвали своя подопечен, като сподели, че във футбола са нужни здравите единоборства.

"Реферът видя, че Уейн целеше топката и толкова. Какво се е случило? Нищо. Украинският играч е жив и здрав. Истината е, че понякога във футбола е нужно да има и груби единоборства", коментира Капело инцидента.

Както е известно, Уейн Рууни за пореден път показа своя бурен темперамент във вчерашната световна квалификация на Англия срещу Украйна. Нападателят на Манчестър Юнайтед изглеждаше изнервен от персоналната опека на Александър Алиев и при една спорна топка Рууни откровено влезе с бутоните напред в краката на Алиев, като крайната цел беше коляното на бранителя.

Ситуацията неприятно напомняше за шпагата на Мартин Тейлър срещу Едуардо Да Силва, когато нападателят на Арсенал напусна срещата със зверски счупен крак.

За радост на всички, Александър Алиев се отърва от влизането на Рууни само с уплаха.

Поредната тъпотия на Уейн Рууни може да видите ТУК!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Aeonflux
06.04.2009 13:06

РазорБлейд Точно Сър Алекс има титлата Сър,която се дава на малцина в Англия,но едва ли кухата ти тиква знае това!Уейн Рууни е футболист с невероятни футболни качества и нищо не ти дава право да го обиждаш!Той е просто по неуравновесен.Ето ти за пример другия див селянин джерард!Блъска хора по улицата бие се в барове и какво ли не!Дори беше пребил Арна Риизе със стик за голф!Но никой не го съди 'щото е ''много велик''!А най-добре е да си гледаш селското утборчи лузър пу'ул и да не пишеш коментари по темите на Манчестър Юнайтед!Хейтър мръсен!!

onzzy
02.04.2009 19:15

накрая ще намери някой като рой кийн който ще му го върне тъпкано и ще изкара 6 месеца без футбол

Mirone
02.04.2009 19:06

Доживотно наказание трябва на този див и грозен английски Каруцар

berbo17
02.04.2009 19:00

Абе няма ли най-накрая на този английски простак да му спрат състезателните права?! Какво още го чакат да направи това гадно идиотче. *evil*

shitfyyy
02.04.2009 18:47

Шрек си мисли, че е анимационен филм и не си прави сметка че можеше да счупи крака на украинеца.Подкрепям razorblade.

cesekarchetooo
02.04.2009 18:26

Всички знаем, че Рууни е груб играч. Мен това не ме учудва. Но той поне играе със сърце и душа и за МанЮ, и за Англия. Тези влизания са породени от това, че той прегорява в мача. И да, игра за топката.
Не разбирам само ненавистта ви към абсолютния шампион? Явно многото бой, дето ти хвърляме, ви се отразява зле. Айде успех на Пуул и дано вземат купа, че тия години голЕма суша...

FLY_I
02.04.2009 17:58

Едно е да си груб играч,друго е да искаш да осакатиш някой,има огромна разлика.Футболът е мъжки спорт,но трябма да има и елементарно спортсменство и уважение между противците.Колкото де Зидан една, глава нищо не е,даже и един тукат нищо не е,но това което прави Руни е много опасно.

WayneRoney
02.04.2009 17:40

Просто е по груп играч и Зидан на колко години одари италянеца с глава и той ли е селянин??

keeNeon
02.04.2009 17:33

"WayneRoney" постави се за момент на мястото на украйнеца! *sick*

WayneRoney
02.04.2009 17:25

razorblade Той има живот който ти само можеш и да си мечтаеш *wink* А омразата му към скапания пул явно не е толкова голяма щом така добре се разбира с Джерард,а за жена му незнам какво и е бозовото просто зависта ти е в големи количества

razorblade
02.04.2009 17:06

Не е лесно да си див английски селянин, да растеш в ОМРАЗА към Ливърпул , да си нещо като доведен син на шотландския овчар с червения нос, да играеш за толкова изклатен отбор като педалчестър грознайтед,да си риж и грозен като Шрек, а приятелката ти да е бозава англичанка ...и на всичкото отгоре да те ебават под път и над път и да ти викат "The Boy Wayne" ..Е, как при наличието на толкова много фактори, момчето да не е изнервено и да прави тъпотия след тъпотия ?!?!? *joking* разбирам го ...
не разбирам дон Фабио само, който с одобрението си на подобни безумия дава основателни поводи да си мисля,че е мъж с главно "П"....Тоззи, който подкрепя едно престъпление, става негов съучастник ! а влизането на рижия див английски селянин в краката на украинеца, е чисто футболно престъпление !