Залог на деня: Монахън Юнайтед – Шамрок (загубен)

19:01
Залог на деня: Монахън Юнайтед – Шамрок (загубен)
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика  - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и в началото си съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Започваме да водим и месечна статистика, която да показва реалните резултати от прогнозите.

Статистика:
м. Май: 23 познати от общо 37 мача - 62.2% успеваемост

Залог на деня за 21.05.12г.:



В тази среща фаворита е ясен, но моята логика за тази двойка е доста по различна от това, че домакините са последни и са безспорно и един от най-слабите тимове в момента в Ирландия, което също е вярно. Монахън Юнайтед е най-слабият домакин в момента с показатели 0-1-4 и голова разлика 1:7 и макар и в ранен стадий на кампанията, отборът даде сериозна заявка за изпадане. В изминалия кръг Монахън взе задължителната първа победа от началото на сезона и сега може да се завърне към евентуалния познатия ритъм на поредни загуби. Едва ли някой в клуба иска това, но съперникът днес е почти непреодолим и няма как да се получи нещо различно. В последни си 10 мача домакините имат 7 поражения и ролята на губещ не им е непозната. Не смятам да акцентирам върху домакините повече, предвид несъизмеримото им изоставане във всички аспекти спрямо именития си гост, а да подчертая откъде днес вероятно играчите и ръководството на Шамрок ще почерпят най-сериозна мотивация. Клубът трябва много бързо да стабилизира представянето си ако иска отново да защити шампионската си титла от изминалия сезон. Шамрок е задължен да спечели това поредно гостуване, независимо на кой съперник щеше да бъде то, защото отборът няма победа от първия кръг на кампанията като гост вече в 4 поредни гостувания и 5 може да е пагубно за треньора и амбициите в местното първенство. Фаталните последици са освен пропуснатите точки и изоставането от челниците, но и фактът, че Шамрок загуби гостувания с големи резултати на преките си конкуренти и дори да догони опонентите в точките, тези големи загуби няма как да не натежат в края на сезона. Поредицата от липса на успешна среща навън за гостите и разклатеното им самочувствие днес няма как да не ги мотивират да победят слабите си домакини. Шамрок трябва да набира точки в актива, защото загубите на точки на Ст. Патрик и Слиго са въпрос на време и момента в който и те ще изпаднат в миникриза няма как да не дойде, а и международните изяви на клубовете ще се отразят на формата им. Тези изяви са още един мотив за Шамрок да стабилизира формата си, защото квалификационните кръгове в Шампионската лига ще дойдат и отбора трябва да доказва, че не напълно случайно изминалия сезон се добра малко очаквано за всички до груповата фаза на Лига Европа. Шамрок е длъжен да стабилизира формата си и то на момента, а този съперник е повече от подходящ за това и тази среща може смело да бъде определена като подходяща за игра на сингъл за по-сериозни играчи.

Прогноза: 2, коефициент 1.52

Георги Сотиров



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vlatkyn
22.05.2012 16:54

Сотиров давай прогнози, келеши недиволни винаги ще има

plame_1914
22.05.2012 00:02

Сотиров,спри да даваш мачове с уникално ниски коефициенти и да не ги ловиш,а рискувай нещо което и да не го хванеш поне да си е заслужавало риска!!Футбола не е само статистика и преписване на прогнозите,а е за хора,които имат усет и познания над моментното състояние и форма на отборите!

jelko
21.05.2012 23:19

Смотани румънци *angry**angry**angry**angry*

jelko
21.05.2012 22:37

Чехлаул да вкара над 2,5 - 1.80 коеф 68 евро залог

jelko
21.05.2012 22:11

Чехлаул да вкара над 2,5-1,53 коеф..С 50 евро и още 68 за началото на второто *money*

jelko
21.05.2012 21:54

Чехлауа над 1,5 гола-1.36 коеф.в бет365 .Сложих 50 евро и съм им приготвил още 50 за начлото на второто,ако не са вкарали дотогава *money*

El_Fenomeno_9
21.05.2012 19:25

Сотиров много да внимава да не ми пробие мача , че за сега Пало-Ирот ми излиза 1 , Мипа води 1-0 , ТПС Турку вече го хванах на Над2.5 , Пахтакор спечели Молде 2 - Розенбрг 2 Нада ми излезе , остават само Сейнт Парикс и Шамрок да бият ( ако и Мипа бие разбира се ) *smile*