Залог на деня: ХИК Хелзинки – Хонка (познат)

18:01
Залог на деня: ХИК Хелзинки – Хонка (познат)
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика  - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и в началото си съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Започваме да водим и месечна статистика, която да показва реалните резултати от прогнозите.

Статистика:
м. Май: 22 познати от общо 36 мача - 61.1% успеваемост

Залог на деня за 21.05.12г.:



Първенството на Финландия е едно от малкото скандинавски първенства, което не е било обект на предложение в рубриката Залог на деня, а днес моментът е доста подходящ и то да попадне на фокус в рубриката. ХИК Хелзинки е най-успешният клуб футболен клуб във Финландия, като е и 24 кратен шампион на страната. ХИК завоюва титлата доста убедително и изминалия сезон, като сега ще се опита да направи същото, а в домакинствата си отборът е почти безпощаден без значение, кой от местните тимове му гостува. И изминалата кампания отборът финишира с домакински показатели 16-1-0 който са крайно показателни за представянето му на собствения стадион. От началото на този сезон отбора натрупа две загуби, но само в гостувания, иначе и в новата кампания е безпогрешен вкъщи с 4 победи от 4 домакинства с 11 отбелязани гола. Днешната среща с Хонка е задължителна за печелене от домакините, защото този сезон Интер Турку и Мипа са далеч по-силни и също смело гледат към първото място. Интер и ХИК в момента са равни точки, което още повече задължава домакините да поддържат темпото и да се държат на едно от първите две места по голова разлика, защото конкуренцията ще е доста силна за разлика от миналия сезон. Мачът с Хонка е регионално дерби, но мотивацията на домакините ще е на подобаващо ниво предвид, че те не победиха този опонент през миналия сезон и изненадата е почти изключена и предвид факта, че гостите почти няма да се ползват от фенска подкрепа предвид липсата на подобна за отбора по презумпция. Хонка е колеблива във визитите и е с показатели 1-1-1 навън в момента, като очаквам днес да бъде победена от силния домакин без проблеми за него. ХИК е с класа над останалите в първенството, като изминалия сезон завърши първи с огромна разлика дори пред втория, като очаквам и този сезон силните му домакински изяви да продължът и отборът да победи и местния съперник днес. Интересен факт е, че в селекцията преди сезона отборът на ХИК привлече египетски нападател, което е доста нехарактерно за скандинавски тим, предвид температурите, на които ще трябва да играе този състезател. Египетският стрелец вече откри головата си сметка за новия си клуб, но днес ще остане на скамейката от началото на срещата, но това няма да е пречка за ХИК да се докаже като непоклатим домакин и да победи поредния си съперник на своя стадион с наличните доста класни играчи за стандартите на страната.

Прогноза: 1, коефициент 1.56

Георги Сотиров



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

botchosl
21.05.2012 18:20

От къде ги измисляте тези коефициенти ?*smile* Че в повечето букмейкарски къщи са под 1.45 макса е 1.54 *smile* а вие ми слагате 1.56 *smile*)))))))))))))))))) закраглете го на 2 направо *smile*

mistral
21.05.2012 19:19

В сравнение с много други (например сутрешния) този си беше направо в десетката (бет365 почна от 1,50, бетфеър от 1,57). И най-важното - излезе си на полувремето*money*