ПСЖ тръгва с 200 милиона и много амбиции през следващия сезон

21:35
ПСЖ тръгва с 200 милиона и много амбиции през следващия сезон
Богатите собственици на Пари Сен Жермен осъзнаха, че постигането на успех често е бавен процес, пишат френските медии след провала в борбата за шампионската титла във Франция. Шампион стана Монпелие, който завърши с три точки аванс пред Пари Сен Жермен.

Второто място на парижани се определя като провал, тъй като тимът разполага с повече от четири пъти по-голям бюджет от своите конкуренти. За сравнение - бюджетът на шампиона Монпелие е 33 милиона евро, докато на ПСЖ е 140 милиона евро.

Бюджетът на парижани ще бъде увеличен на 200 милиона евро следващия сезон, но за старши треньора Карло Анчелоти времето, а не парите са основният фактор за постигане на успехи.

"Имаше много промени на играчи, треньорски щаб този сезон. Не е лесно да изградиш стил на игра на един отбор. Трябва да гледаме напред. Няма да има революции. Монпелие стана шампион със стил на игра, който са градили с години", коментира Карло Анчелоти на пресконференция.

ПСЖ отново ще бъде активен на трансферния пазар това лято, като тимът търси изявен голмайстор с международен опит. Според слуховете тимът ще опита да привлече дуото от Реал Мадрид - Гонсало Игуаин и Кака.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари