Виери напусна Аталанта, обмисля да окачи бутонките на пирона

15:34
Виери напусна Аталанта, обмисля да окачи бутонките на пирона
Легендата на италианския футбол Кристиан Виери напусна Аталанта по взаимно съгласие  и в момента е свободен агент. Нападателят, който е играл в почти всички силни клубове на Апенините не успя да се наложи в стартовия състав на "бергамаските" заради множеството контузии, които го връхлетяха.

"Бобо беше много ентусиазиран да помогне на Аталанта през този сезон. Затова той започна да тренира за новия сезон две седмици да започне предсезонната подготовка. После обаче той получи травма, след това още една и това му попречи да играе редовно за нас през този сезон", коментира президентът на "бергамаските" Алесандро Руджери.

"Искам да благодаря на всички от Аталанта, защото те ме подкрепиха и се опитаха да помогнат да възвърна формата си", каза пък Виери, който наскоро обяви, че е възожно в близко бъдеще да се откаже от футбола.

35-годишният таран е една от легендите на Интер, като има отбелязани 103 гола в 144 мача за "нерадзурите", а също така е защитавал цветовете и на Ювентус, Милан, Лацио, Атлетико Мадрид и Фиорентина.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация