"През целия сезон се чувствах сякаш не съм на правилното място..."

08:55
"През целия сезон се чувствах сякаш не съм на правилното място..."
През сезона имаше много случаи, в които се чувствах сякаш не бях на правилното място, коментира разочарованият нападател на Челси Фернандо Торес, който остана резерва във финала за Шампионската лига срещу Байерн Мюнхен.

Испанецът разкри, че ще има сериозен разговор със шефовете на сините за бъдещето си в клуба.

"Никога не съм имал по-голяма амбиция, отколкото сега. Оказа се обаче, че трябва да гледам финала от пейката и това бе най-голямото разочарование в кариерата ми. Смятах, че ще играя в този мач и не допусках, че това няма да се случи. В крайна сметка все пак се появих на терена и успях да помогна на тима да спечели, така че съм доволен", каза Торес.

"През сезона обаче преживях неща, които не съм си мислел, че ще ми се случат. Към мен не се отнесоха така, както очаквах. Най-малкото не си удържаха на думите, когато идвах в тима. Искам да зная ясно дали имам бъдеще в Челси и затова ще говоря с ръководството. Имаше много случаи, в които се чувствах изгубен и не знаех какво да правя. Сякаш не бях на правилното място. Все пак съм благодарен на семейството си, собствениците и феновете, защото без тях щях да съм се предал. Желанието ми е клубът да ми каже какво ще се случи и каква ще бъде ролята ми в отбора. Какво се очаква от мен", добави още нападателят.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Double_De
21.05.2012 13:30

Тази тема е доста дълга за обсъждане. Всичко тръгна от начина по който си тръгна от Ливърпул, високата цена, реакцията на феновете на Пул( която е съвсем нормална). След това огромните очаквания от него, недопустимите пропуски...цялата ситуация го травмира много лошо психически. А и Дрогба може да е на 34, но си е Машина! От друга страна си мисля, че нямаше кой да му доставя добри пасове, голови положения, освен Мата и Мейрелеш до някъде. Стилът му е различен от този на Челси, но се надявам нещата да се променят, и той да остане и да покаже най-доброто което може с топката в крака.

homiie
21.05.2012 12:47

Дано да остане. Вярно, че не бе най-силния му сезон, но и доста помогна на отбора.. Според мен ще остане..

7ed0o0
21.05.2012 12:01

Като иска да има бъдеще да си даде малко зор,много ясно,че няма да е титуляр след като не се представя добре,поне можем да се радваме,че напоследък се разигра...

Toddor
21.05.2012 09:16

Първо трябва да се разясни за Дрогба, ако си тръгва Дрогба, Торес ще остане и ще започва повече мачове като титуляр. Но Дрогба е една легенда на клуба и не искам да си тръгва.

nikshan11
21.05.2012 08:57

за мене Фернандо направи добър сезон не вкара 4ак толкова много голове,но и миналата не вкара много тоя сезон сиг 20 асистенций има и е у4аствал в головете на отбора около 30тина пъти,а за това 4е не е играл да пита Дрогба като се има предвид,4е дрогба има 30тина ма4а цял сезон,а Торес 50 :Х дано остане и другият сезон съм убеден,4е ще вкара минимум 25 гола *smile*