Миланов и Васлуй се класираха за Шампионска лига

07:59
Миланов и Васлуй се класираха за Шампионска лига
Живко Миланов игра като титуляр за отбора на Васлуй, който се класира за квалификационната фаза на Шампионската лига, след като победи с 1:0 Университатя Клуж като домакин.

Благодарение на това Васлуй спечели второто място и завърши с две точки пред отбора на Стяуа, който стигна до равенство 1:1 срещу ЧФР Клуж с Валентин Илиев в състава си.
Миланов игра цял мач за отбора си и получи жълт картон в началото на последния мач за сезона, а единственият гол падна в 61-та минута, когато точен беше Василе Бухеску.

Именно това попадение донесе желаното второ място за отбора на Васлуй, който
спечели второто място и през следващия сезон ще играе в потока на нешампионите за класиране в груповата фаза на Шампионската лига.

Илиев също остана 90 минути на терена, а той и колегите му в отбрана се пропукаха в последната минута на мача. Ясмин Латовлевици даде аванс на Стяуа само две минути преди края на първото полувреме, когато беше точен от дузпа. Моду Сугоу пък изравни за шампиона Клуж, който ще започне европейската си кампания от груповата фаза на най-престижния клубен турнир в света.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация