Литекс вече търси заместник на Мъри

12:21
Литекс вече търси заместник на Мъри
Благодетелят на Литекс Гриша Ганчев се е заел сериозно да търси заместник на Станимир Стоилов за следващия сезон, съобщава "Стандарт". След като разреши на Мъри да съвместява работата си в клубния тим с тази в националния, бизнесменът явно вече е склонил да освободи треньора от задълженията му в Ловеч.Така Стоилов ще се съсредоточи изцяло върху представителния тим, каквото е и основното желание на президента на БФС Борислав Михайлов.

Мъри е обвързан с Литекс до лятото на 2011 година. Затова той няма право да подпише втори трудов договор, докато не бъдат прекратени отношенията му с клуба.

Стоилов пое националния през декември 2008 година, след уволнението на Пламен Марков. Под негово ръководство "трикольорите" направиха 1:1 в контрола с Швейцария през февруари и измъкнаха 1:1 в световна квалификация срещу ЕЙРЕ в Дъблин преди пет дни, а вече имат и първата си победа, постигната над Кипър в София с 2:0.

Фаворит за поста на Мъри в Литекс е Драголюб Симонович. Лично Ганчев се обадил на сърбина и му казал да се стяга за лиценз. Дуци вече беше начело на тима от Ловеч през 2003 година. Тогава той смени Ферарио Спасов след провала срещу молдовския Зимбру, но авантюрата му се оказа кратка. Като футболист той спечели 2 титли и Купата на България с Литекс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kalinho
02.04.2009 19:03

не е лош тренъор и не е злопаметен в Литекс Е. Анголов имаше доста мачове вярчо, че не го пускаше точно като централен нападател ами като крило. А в Литекс проблема е с психиката и манталитета на играчите и с еврофутбола

beto
02.04.2009 18:32

Е аз ще ви кажа нещо за Мъри!Преди това ще поясна, че нито съм от Левски,ЦСКА или Литекс.И гледам на Мъри като на треньор и човек без да ме засягат клубни пристрастия.Да вярно е , че въпросният имаше успехи в Левски.Но кой беше зад него?Наско Сираков!!!Стоилов е мек, като човек и не може да всява респект във футболистите и ако го нямаше приятелят му , Левски едва ли щеше да направи това , което направи.Какво направи Мъри в Литекс без Наско.НСали той си прави селекцията.Той си подбира екипа.Той си прави всичко.И???Няма го силният човек. Мъри за мен е злопаметен човек също.Емил Ангелов беше голмайстор на Левски в УЕФА.Е защо го замрази Мъри?Защо после го смачка и в Литекс?Защо не го вика в националният при положение , че човека бележи гол след гол?Защото май си има някакъв проблем с него.И какъв е този "правилен футбол".Един гол и после каквото стане.Аз лично не харесвам стила и работата на точи човек, но това си е мое мнение!!! *smile*

napoli_fen
02.04.2009 16:02

MeToDueB защо говориш че футболистите на Литекс са бездарници.Не виждаш ли че имат трима футболисти в титулярния отбор на България.Останалите са от чужди първенства.

henryal
02.04.2009 15:39

Очаквай няколко и за теб в скоро време, говедо синьо *sick*

Lucas_Podolski
02.04.2009 15:05

И тук очаквам няколко поредни хейтърски изказвания за Мъри....

levski_s0fia
02.04.2009 15:03

дам наистина Мъри трябва да се съсредоточи само върху националния ... той ни е надеждата за класиране *joking* Той е най-добрия трениор тия няколко години в България .. да си спомним и че точно той вкара Левски в Шампионската Лига *wink*

MeToDueB
02.04.2009 14:00

По-добре да го сменят. Нека да бъде треньор само на националния. В Литекс футболистите са бездарници .. в националния поне за сега върви добре и той ни върна надеждите за класиране ..