Вратар на Тотнъм зарязан заради актьор

17:59
Вратар на Тотнъм зарязан заради актьор
Вратарят на Тотнъм Карло Кудичини бе зарязан от приятелката си Алесия Меркуци заради актьора Питър Сермонти, който е новата тръпка на блондинката.

Още през ноември папараци изловиха Меркуци и Сермонти заедно ръка за ръка, но тогава и двамата отрекоха да има нещо сериозно между тях.

Кудичини също остана безмълвен по случая, като единствено сподели, че все още има връзка с известната италианска актриса, участвала и в "Биг Брадър".

През февруари, в интервю за местно списание, Алесия Меркуци разкри, че в отношенията и със стража на Тотнъм са възникнали усложнения и двамата изживяват период на криза. Тя също така сподели, че все още се колебае какво да предприеме по въпрос на връзката си със Сермонти.

Наскоро обаче стана ясно, че бившата приятелка на Симоне Индзаги вече се е изнесла от дома на Кудичини в Лондон и е напълно отдадена на новата си страст.

Това е още един удар за италианския страж на Тотнъм, който веднага след трансфера си на "Уайт Харт Лейн" бе забит на пейката на лондончани за сметка на Еурелио Гомес.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация