Бербо ще награждава шампиони от футболен турнир

15:14
Бербо ще награждава шампиони от футболен турнир
Звездата на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов ще награди победителите във футболния турнир "Купата на Coca-Cola: Играй с нас".

Полуфиналът на футболния турнир се проведе тази събота - 19 май и излъчи за финалисти отборите от 75 ОУ, 78 СОУ, 79 СОУ и 120 ОУ. Участниците в надпреварата изпълниха със спортен дух игрището на Национална спортна академия "Васил Левски", където се проведоха мачовете. Те показаха майсторски изпълнения на терена и много талант и бяха аплодирани от близо 1000 фенове на спорта и активния начин на живот, които подкрепиха турнира.

Посланикът на инициативата - Димитър Бербатов, пожела успех на класиралите се отбори. "Нямам търпение да се видя лично с финалистите на 2 юни", сподели Берба.

Специално за да подкрепят децата, на терена дойдоха отново двама от най-атрактивните български изпълнители - победителят в първото българско издание на "Х Фактор" – Рафи, и рок идолът Тома. Двамата любимци на тийнейджърите се проявиха като коментатори на мачовете и зарадваха с много подаръци събралите се футболни фенове. "На квалификациите видях страхотни умения, вече си имам фаворити и ще ги подкрепям до край. През цялото време се забавлявахме с пълна сила", сподели Рафи.

Дългоочакваният финал, който ще протече като спортен празник за цялото семейство, е на 2 юни на големия стадион на Национална спортна академия "Васил Левски". Специално поканени са всички деца от КЛУБ 2011 на фондация "Димитър Бербатов", а футболната звезда ще връчи купата на шампионите. Церемонията ще завърши с голям концерт на някои от най-обичаните млади звезди на българската музика, сред които Александра и Богомил от X Factor, Криско, Скилър и други любими изпълнители.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация