Чех: Ди Матео направи достатъчно да остане

01:25
Чех: Ди Матео направи достатъчно да остане
Един от героите за Челси – Петер Чех – обяви, че според него Роберто Ди Матео трябва да остане мениджър на сините.

„Каквото и да се случи, Роберто спечели две фантастични купи. Той направи достатъчно, за да получи работата, но не зависи от нас или от него, а от борда.”

Чех обясни и как е спасил дузпата на Робен в продълженията.

„Когато има дузпа в такъв момент, напрежението е огромно. Надявах се, че Робен ще заложи на силата и ще стреля близо до центъра, както и стана. Доволен съм – при всичките шест дузпи уцелих посоката, спасих две, не мога да искам повече. Усещането е фантастично. Всичките тези върхове и падения и силни емоции в мача са нещо неописуемо. Но съм сигурен, че всички са се насладали на всяка една минута, така както го направихме ние”, каза още вратарят на сините.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

monte_carlo
20.05.2012 03:40

Не знам защо коментаторите изтъкваха постоянно качествата на Нойер,а не споменаха нищо за Чех.Нойер също е вратар от много висока класа,но за мене Чех спокойно може да се нареди до вратари като Кан и Буфон,в топ 3 е в момента със сигурност,ако не е и най-добрият.Иначе Ди Матео заслужава да му се даде шанс,но се моля да не продължава с тази грозна защитна тактика.Челси разполага с потенциала да играе много по-хубав футбол,а не само да се брани срещу всеки малко по-именит съперник

paunQ
20.05.2012 02:58

Прав си, но точно този сезон не заслужаваха да спечелят! Повече заслужаваха през 2008г. Не можеш да го отречеш! Тогава бяха по-добри от сега и беше по-логично, но това е футбола. *smile*

rooney_fen_256
20.05.2012 07:17

Този сезон, съдбата си върна на Челси всичко, което им взе в предходните години. Върна им за пропуска на Тери от 2008, върна им за нечестното отпадане от Барса през 2009. Изобщо, както неведнъж Алекси Сокачев изтъкна: "Футболните богове бяха с Челси". И според мен заслужено спечелиха ШЛ, те вече от 8 години са сериозен фактор не само в Англия, а и в Европа, не е да кажеш да са примерно като Сити, от вчера отбор. Челси са един страхотен отбор и много се радвам, че най-накрая успяха да извоюват така жадуваната титла. Най-вече заради последния мач на Дрогба.

homiie
20.05.2012 02:53

от 6 дузпи, да уцелиш посоката и 6-те пъти.. Е тва е класа.. Искрено се радвам, че Тери, Лампс, Дрогба и Чех взеха ШЛ.. *smile* Заслужаваха го.. Толкова усилия хвърлиха във всички мачове. Жалко и за Байерн..