Лудогорец се разходи до Каварна за 4:0 срещу Калиакра

18:17
Лудогорец се разходи до Каварна за 4:0 срещу Калиакра
Лудогорец победи Калиакра Каварна с 4:0 като гост в мач от 29-я кръг на родната "А" група.

Двубоят започна с тотален натиск на тима от Разград, който до 10-а минута можеше да води с 3:0, но пропусна чисти възможности. В 13-а се откри и първият шанс за домакините. Заков се озова очи в очи с Голубович и опита да спечели дузпа, но реферът прецени, че нарушения срещу нападателя няма. В 19-а минута Бакалов излезе сам срещу вратаря на Калиакра Добрев, който го фаулира и този път Цветан Кръстев показа бялата точка. Дяков изпълни точно за 0:1. До края на първата част Лудогорец тотално доминираше, но не успя да стигне до нов гол.

Първата възможност през второто полувреме бе пред вратата на гостите. В 59-а Корумджиев стреля от чиста позиция, но Голубович спаси. Секунди по-късно гостите стигнаха до втори гол. Стоянов изпълни корнер и със страхотна парабола прати топката директно във вратата – 0:2. В 65-а минута Гъргоров с глава вкара трето попадение за Лудогорец, а Марселиньо десет по-късно след центриране на Стоянов оформи крайното 4:0.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

TeChNoTrAx
19.05.2012 18:25

Да ви попитам .... Някой който днес е залагал дали по обед дали следобед ранния и е спечелил мач на който е заложил, добавени ли са му точките ... Защото познах няколко мача, а точките ми още не са добавени ...