Мениджърска инвазия на \"Армията\", Ипсуич идва за Машадо и Морац

10:02
Мениджърска инвазия на \"Армията\", Ипсуич идва за Машадо и Морац
Съгледвач на английския Ипсуич ще наблюдава столичното дерби между ЦСКА и Славия в неделя, съобщава "Меридиан Мач". Агентът на тима от Чемпиъншип идва, за да гледа Фелипе Машадо и Митя Морац.

Морац е имал възможност да премине в английския тим още през зимната пауза, преди да отиде в Славия. Миналото лято пък Машадо бе спряган за трансфер в Лестър, където обаче заигра само съотборника му Александър Тунчев.

Мениджърската обсада на "Армията" в неделя не свършва до тук. Представители на Евертън и Фулъм, които проявяват сериозен интерес към Иван Иванов също ще наблюдават мача. Агенти на Енерги Котбус, Карлсруе и съгледвачи на руски тимове се очаква да гледат двубоя между ЦСКА и Славия.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

peshkin
02.04.2009 15:08

Хехе то повече съгледвачи ще има отколкото публика.

PRI_A_TEL
02.04.2009 12:56

Дано взимат повече млади български играчи че имаме нужда да гледаме хубав футбол от тчхна страна, а и се вижда колко по силни стават когато излизат навън, ето например Стилян е като ураган, а преди имаше много по сериозни трудности в движението си и отиграванията. Може би е просто повече смелост, а може би и опит и т.н. но определено има огромна разлика.

Lucas_Podolski
02.04.2009 12:36

Май мина времето когато се кефеха с продажби в Лил, Леверкузен, Селтик. Вече и с това не можете да се похвалите щото е в миналото. Сега на звездите ви се радва Третозарядни отбори. Ипсуич ми са любимия английски отбор, но времето на Холанд, Стюард, Ройсер, Хрейдарсон, Брамбъл и Бент отмина и сега са забравени, лутащи се по средата на Чемпиъншип.