Агуеро, Меси и Сабалета с повиквателни за мачовете с Еквадор и Бразилия

14:00
Агуеро, Меси и Сабалета с повиквателни за мачовете с Еквадор и Бразилия
Звездата на Барселона Лионел Меси, както и Серхио Агуеро и Пабло Сабалета от английския шампион Манчестър Сити са начело в списъка на селекционера на Аржентина по футбол Алехандро Сабела. Сабела обяви имената само на играещите зад граница футболисти за Световната квалификация с Еквадор на 2-и юни и за приятелската среща с Бразилия седмица по-късно.

Сабела даде пред медиите лист с 18 футболисти, като най-неочаквано в него намери място защитникът Матиас Родригес, който играе за чилийския Универсидад де Чиле. За Родригес това е първа покана в националния отбор. Той е юноша на Бока Хуниорс, но никога не играе за мъжкия тим. След това кариерата му преминава през клубове от Еквадор, Австрия и Уругвай.

Другото изненадващо присъствие в отбора е на 33-годишният дефанзивен халф Пабло Орасио Гуйнясу, който играе за Интернасионал (Порто Алегре). До момента той има 6 мача с националната фланелка, основно в приятелски мачове. Няма ги Карлос Тевес, както и Хавиер Пасторе и Родриго Паласио. Още четирима футболисти от местното първенство ще бъдат повикани в националния отбор, единият от които със сигурност вратар.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Strraxo
19.05.2012 14:16

Тс закво вопште казвате че Меси е повикан то се знае че ще го викнат