Залог на деня: Голдън Ероус – Орландо (познат)

10:37
Залог на деня: Голдън Ероус – Орландо (познат)
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика  - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и в началото си съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Започваме да водим и месечна статистика, която да показва реалните резултати от прогнозите.

Статистика:

м. Май: 17 познати от общо 30 мача - 56.7% успеваемост

Залог на деня за 19.05.12г.:

Голдън ЕроусОрландо Пайрътс - 14:00 часа

Това е среща от последния кръг на първенството на ЮАР. С победа на гостите тук те ще завоюват златните медали независимо от всички останали резултати. Орландо е лидер с 55 точки, а вторият Морока е с 52, а при равенство в точките шампион ще бъде Морока. Прекият конкурент на Ораландо - Морока е гост също на немотивирания и спасилия се Марицбърг и може да се окаже, че въпреки спечелването на евентуална победа ще остане на второ място. Орландо Пайрътс държи съдбата си в свои ръце, а съперникът за днешното гостуване е доста удобен. Спасителната позиция, на която се намира Голдън Ероус, им дава голяма спокойствие в последно време и те не записаха победа в последните си 3 срещи, като частично увеличаваха актива си с по 1 точка от отделните срещи. Домакинските показатели на отбора са 6-3-5, но повечето от лидерите в таблицата успяха да се поздравят с победа на този терен, което трябва да стори днес и основният претендент за титлата. Стойността на тази среща е прекалено голяма за гостите, а домакините нямат мотивация да противодействат, но дори и да го направят, те определено са от по-ниско ниво. Орландо спечели последните си две срещи от първенството, но преди това беше в серия от три поредни равенства и така даде шанс на конкурентите му да се доближат до него и върна интригата около титлата. Показателите на Орландо навън са 5-3-6, но в последно време Орландо гостува на тимове от топ 4 плюс, Аякс където не спечели, а завърши наравно. Днешният съперник значително отстъпва по класа на споменатите съперници, откраднали точки на Орландо, и е малко вероятно гостите да изпуснат трите точки и титлата точно тук. Орландо е в серия от 6 поредни победи над този съперник и днес по всичко изглежда ще ги направи 7. Атаката на гостите и днес ще бъде предвождане на Бени Маккартни, който само с присъствието си е гаранция за попадения за Орландо.

Прогноза: 2, коефициент 1.50

Георги Сотиров



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

niki_22
19.05.2012 18:02

GOLDEN ARROWS ORLANDO PIRATES 2:4 С ДВА ГОЛА НА МАККАРТНИ !!!

Е ТОВА Е ЗДРАВЕ МУ КАЖИ МА СОТИРА ЗА ПРОГНОЗАТА !

alePSG
19.05.2012 12:49

Аз вече заложих на Верона и гол/гол на ЦСКА-Литекс за днес. Коефициента тук е 1.40 за Орландо и би трябвало мача да си излезе и то с разлика. За довечера може би 1ца на Ол Боис - Сан Мартин Сан Хуан. *wink*

greenhool
19.05.2012 12:06

Вземи прогнозирай нещо по-актуално от рода на Блекпул-УестХям или финала на шампионска,дори от бг първенството да беше избрал мач пак щеше да е по-интересно..

MaLkO_LuD94
19.05.2012 10:45

Сотирка то май свърши ве4е а ти още си на Април *lol* Ина4е много труден ма4 според мен няма да излезе 2-ка по-скоро Х