Гари Кейхил: В ШЛ или печелиш, или те забравят

08:59
Гари Кейхил: В ШЛ или печелиш, или те забравят
В Шампионската лига или печелиш, или те забравят, коментира защитникът на Челси Гари Кейхил преди днешния финал с Байерн Мюнхен в най-комерсиалния турнир.

Бранителят лекуваше контузия и до последно е под въпрос за мача довечера.

"Това ще бъде първият ми финал на голям футболен форум. Тук или печелиш, или те забравят. Когато дойдох в Челси, то бе, за да играя в подобни мачове. Имам невероятен шанс да спечеля най-големия трофей в европейския футбол. Печелил съм купи, когато бях дете, но от тогава мина много време. Този сезона бе доста луд, но смятам, че преминаването ми в Челси бе правилен ход. За шест месеца откакто съм тук, спечелихме ФА Къп, а сега сме и на финал в Шампионската лига. Наистина луда работа", каза Кейхил.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lamparddd8
19.05.2012 11:50

Ние победихме Валенсия в групите 3:0. Наполи от 1:3 първият мач ги победихме с 4:1. Победихме Бенфика с общ резултат 3:1.А да не забравяме и Барселона най силният отбор го победихме с общ резултат 3:2 и то с 2 гола на техен стадион И ДА ИГРАХМЕ ГРОЗНО но по добре грозна игра и победа от колкото красива игра и ЗАГУБА пиленца мой пък Байерн за малко Базел да ги изяде какво ще ми говорите..............да победиха Реал Мадрид но имаха късмета че Реал не бяха в стихията си *wink*. Приятно гледане на ФИНАЛА *wink*

petk0v_pz
19.05.2012 10:59

Правилно изказване. Задулжителна победа и голям шанс за него. Надали е вярвал, че ще има възможност да вдигне най-големият трофей. Айде Челси!