Залог на деня: Слиго Роувърс – Шелбърн (познат)

19:42
Залог на деня: Слиго Роувърс –  Шелбърн (познат)
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика  - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и в началото си съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Започваме да водим и месечна статистика, която да показва реалните резултати от прогнозите.

Статистика:

м. Април: 30 познати от общо 44 мача - 68.2% успеваемост

Залог на деня за 18.05.12г.:

Слиго Роувърс –  Шелбърн - 21:45 часа

Преди началото на сезона Слиго беше основен конкурент на Шамрок за първото място, но само след 11 кръга окупира първата позиция и се превърна с основен фаворит за златните медали. Освен това в изминалия кръг Слиго победи категорично с 3:0 Шамрок и направи преднината си пред него 6 точки след толкова малко изиграни срещи. Ако изключим миналото домакинство преди това Слиго завърши 1:1 в две поредни домакинства срещу посредствени съперници и днес е крайно време да върне на победния път у дома и срещи по-непретенциозните отбори. Шелбърн е традиционен за Ирландия и е доста популярен клуб и въпреки, че е новак бързо се аклиматизира към елитната дивизия, като се намира в средата на таблицата. Навън показатели на отбора са 2-1-2, но графата за победи е съставена от гостувания изцяло в Дъблин, което трябва да се вземе в предвид и да не се придава толкова голяма тежест на тези показатели. В изминалия сезон Слиго спечели 13 от общо 18 домакинства, а сега не спечели 2 от 6, което ме кара да смятам, че тимът освен, че ще иска да поддържа преднината си пред Шамрок дълго или да я увеличи ще навлезе и в силна домакинска серия. Слиго няма друг по-лесен начин за да изпълни подобна стратегия. Шелбърн е подходящ за подобно начало на серия, защото силите на гостите този сезон могат да достигнат само до по-почетно класиране около или малко над средната част на таблицата. За гостите ще отсъстват халфът Хърлей и двама защитници Фрицджералд и наказания за червен картон от предишната среща Шон Бърн. За домакините ще липса бившия камерунски национал и ветеран 36 годишното острие Джозеп Н‘До, но той често е извън строя и отбора спечели доста срещи без той да се появява в игра. Сега е моментът отборът на Силог да брани преднината си преди да са започнали международните ангажименти за отбора и победата днес не трябва да е проблем предвид стабилността която излъчва до тук през сезона.

Прогноза: 1, коефициент 1.71

Георги Сотиров



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

jelko
18.05.2012 22:49

Лонгфорд да вкара над 2,5 - 2,50 в бет365

tuks1m
18.05.2012 20:59

Този коефициент 1.71 къде е защото в момента най - високият е 1.53 а и над 1.63 за този мач не съм видял да има коефициент...

LiverpoolFen20
18.05.2012 23:41

Това е коефициентът в Уинър.бг ... Най-големият сайт за залози в света *wink* *lol**joking*