Младенов: Ще изорем тревата, за да вземем титлата

17:10
Младенов: Ще изорем тревата, за да вземем титлата
"ЦСКА ще стане шампион, ако победи Литекс в събота", категоричен е старши треньорът на червените Стойчо Младенов.

Той заяви, че сред водещите отбори в България има изравняване, но червената фланелка и емблемата на ЦСКА дават предимство на неговия тим в борбата за 32-а титла на България.

"ЦСКА е убедителен лидер и ще се задържи на тази позиция. Направихме един слаб мач в Перник, но това е само един мач и не може да даде оценка за свършеното от момчетата през сезона. Те достигнаха със собствени сили до там, а не с помощ от други отбори. Излизаме срещу най-добрия футболист на България за всички времена - Христо Стоичков. Той е голям треньор и голям човек, а Литекс е добре организиран клуб. Ако победим, ще станем шампиони. Ще изорем тревата, за да вземем титлата. Сред водещите отбори има изравняване, но червената фланелка и емблемата на ЦСКА стряскат някои хора в съня им. Именно те ни дават предимство. Трябва да проявим армейския дух и да покажем агресия, за да спечелим двата мача до края", заяви Младенов на пресконференция преди мача.

Треньорът ще остане на трибуните за мача от предпоследния кръг на първенството, след като беше наказан от Дисциплинарната комисия за интервю след двубоя срещу Миньор в Перник. Тогава той обвини открито съдията Таско Тасков, а освен това изрази съмнения във феърплея на мача на Миньор срещу Лудогорец, когато перничаните играха само с юноши и загубиха.

"Чудя се дали изобщо да коментирам тази тема. Всички видяха, че Миньор излезе с юноши срещу Лудогорец, а аз като го казах, стана голям проблем. Това отново доказа, че има тенденциозно отношение към ЦСКА. Представяте ли си това да се случи в Испания в битката за първото място? Не искам да коментирам тази тема и други отбори. Аз отстоявам със зъби и нокти само позицията на ЦСКА", добави Младенов.

Армейците имат сериозни проблеми с контузени играчи. Аут до края на сезона са Антон Карачанаков и Петър Стоянов, а Пламен Крачунов и Апостол Попов трябва да претърпят операции. Състоянието на Румен Трифонов също не е добро, а за него ще бъде преценено в часовете преди мача срещу Литекс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

IvanIR
17.05.2012 20:32

И вие се чудите що не върви футбола...*lol*....ама те са такива простаци......*lol* такива диваци....*lol*.....У футбола колко си по-прос .....толкова си по-богат ......*lol*.......Тоа Стойчо не зема да млъкне вече.....че не знае и той кво да говори *lol*......Пак ше има ...съдията.....ама ....съдията....ама сме ощетени....*lol*....ама така ни ощетиха *lol*....*money**money**money*....

biancorosso
17.05.2012 17:35

"ЦСКА е убедителен лидер и ще се задържи на тази позиция. Направихме един слаб мач в Перник, но това е само един мач и не може да даде оценка за свършеното от момчетата през сезона"

А бе откачения нали съдията ви беше ощетил с/у Перник ? Сега сте направили слаб мач...И ти не знаеш кво говоришПалячо.