Скаут на Литекс на финала в Мюнхен

14:07
Скаут на Литекс на финала в Мюнхен
Ивайло Йорданов ще гледа на живо финала в Шампионската лига между отборите на Байерн Мюнхен и Челси. Скаутът на Литекс е получил специална покана за сблъсъка в Мюнхен, като заради него е отказал да присъства на финала за Купата на Португалия. Мачът между Спортинг Лисабон и Академика Коимбра е в неделя от 19:00 часа българско време.

Йорданов игра десет години в гранда от Лисабон и дори стана първият чужденец, капитан на зелено-белите.

"Не знам за Шампионската лига, но знам кой ще спечели Купата – Спортинг. И съм сигурен в това. Сигурен съм, че когато в неделя вечер се прибера в България ще започна с тост за трофея на Спортинг. Време е клубът отново да спечели трофей. Първо Купата, а после и титлата", коментира Йорданов.

Финалната среща в Шампионската лига между отборите на Байерн Мюнхен и Челси ще се проведе в събота на стадион "Алианц Арена" от 21:45 часа българско време.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

devic
17.05.2012 16:31

ми вместо да си оправяте глупавите грешки земете я изтрийте тая тема. Шампионската лига е на 19, купата на португалия е на 20. Не виждам проблем да е на 2та мача.

666_ultra_666
17.05.2012 16:17

"Ивайло Йорданов ще гледа на живо финала в Шампионската лига между отборите на Байерн Мюнхен"- младша и старша възраст. Днес не Ви е ден *tongue*