ЕЙРЕ открадна точка от Италия в 87-а минута

23:54
ЕЙРЕ открадна точка от Италия в 87-а минута
Съставите на Италия и ЕЙРЕ завършиха при резултат 1:1срещата си от 8-а квалификационна група за класиране на Мондиал 2010.

Още в 4-а минута на срещата съдията Волфганг Щарк показа доста спорен червен картон на Джампаоло Пацини от състава на Италия и остави домакините с 10 човека на терена. Въпреки това първото попадение бе дело на Скуадра, а негов автор Винченцо Якуинта в 10-а минута. Пирло изведе отлично Гросо, той между трима защитници подаде към Якуинта и нападателят на Ювентус откри резултата. В 40-а минута Стивън Хънт пропусна отлична възможност да изравни резултата. Той се освободи от пазещия го защитник, стреля от 30 метра, но Буфон със сетни усилия отклони кълбото, което срещна горната греда.

През втората част ЕЙРЕ натисна домакините и се добра до изравнително попадение. Негов автор стана Роби Кийн в 87-а минута след грешка на Фабио Канаваро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Lucas_Podolski
02.04.2009 13:57

Виновен е разбира се - БФС, след махането на Пенев, не трябваше да се назначава очевидно бездарен трньор, и нолев мотиватор като Пламен Марков, който провали и Националния и ЦС*КА (разбира се класира ни на Европейско, но следващите резултати показаха, че по-скоро залугата е на Баъков и компания, а не на Пламен)
Сега сме поели по нов път, все пак Мъри за сега има 3 победи и 2 равенства с Националния (за тия дето няма да се сятят: броя и победите срещу Белрус)
Да му пожелаем успех, както и на целия народ, изстрадахме много и заслужаваме малко утболна радост!

PRI_A_TEL
02.04.2009 13:00

bacardy_breezer не гледай в чуждата паница....Каквото са си го направили са си го направили нашият национален има да взима всяка точка от тук нататък и не мисля че някои ни е виновен камо ли пък Ирландците че са имали възможноста да печелят.

bacardy_breezer
02.04.2009 12:47

Може ли някой да ми обясни с какво толкова са добри тея селяци ЕЙРЕ??? Имат 3 победи и 3 равни.Да започнем с победите.1-вата победа извадиха късмет ,защото трябваше да гостуват в Грузия ,но им се размина ,защото заради военните действия мача се игра на неутрален терен.Ейре се измъчи и спечели с много късмет и 1 гол разлика.2рата победа над Кипър като домакин - отново измъчена победа.3тата победа (чист подарък от съдията) Грузия ги повежда и в края на мача измислена дузпа , Кийн бележи ,после вкарва и 2 гол - отново минимална победа.1вия от равните като гост на Черна гора.След това видяхме как в Дъблин българите тотално ги надиграхме и то без 5 основни футболиста , и мога да твърдя ,че ако не беше този гол от съблекялнята щяхме да си тръгнем с 3 точки.И накрая уговорката на Липи и Трапатони за тоя Х.Видя се ,че Италия 2рото полувреме изобщо не се напрягаше , макар и с човек по-малко.Просто ЕЙРЕ дотук с НИЩО не показва ,че заслужава да е на Световен Форум , смятам ,че след идването на Мъри ние играем по-красив и бърз футбол и повече от тях заслужаваме да стигнем поне до баражи.

mineral
02.04.2009 11:48

Ирландия размаза италианците от всякъде.Все пак с играч по-малко трудно се играе.Добре,че ирландците са леко селскостопански отбор(според мен) и неможаха да победят !

HE3AK0HEH
02.04.2009 02:07

Абе и на Х-а трябваше да се радваме, защото 1. Италия игра цял мач с човек по-малко. 2. Накрая ирландците можеха да се поздравят и с 3-те точки, което щеше да е фатално за нас. Резултата е г/д добър за България. Сега остана да бием всички (без Италия... там може и Х-че) и почти сигурно взимаме 2-рото място и отиваме на бараж. А на баража вече ще се молим Господ ОТНОВО да е БЪЛГАРИН и да ни се падне някое по-слабо отборче (макар че вече слаби отбори няма, но т'ва е др. въпрос) *joking*

jorko_91
02.04.2009 01:23

искам роби кийн да си с4упи крака боклук такъв *joking*

cesekarchetooo
02.04.2009 01:08

Дейба тоя нечовешки късмет... вадят трети мач в последните минути. Писна ми! С нетърпение чакам директният ни сблъсък с тях, в който ще ги поставим на мястото им! Вземем ли си мачовете докрая, и ако Италия бият ЕЙРЕ на "Кроук парк" няма да има значение какво ще направим като гост на Италия. Лошото е, че има много препъни-камъни - гостуване на Кипър, домакинства на Грузия и Черна гора, които са на приливи и отливи и не знаеш кога ще направят най-добрия си мач... Все пак надеждата умира последна, а ако играем както играхме днес, може и да имаме шансове. БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!

MB_KrisS
02.04.2009 00:43

Тоя хикс направи по-трудно класирането ни на второ място и запази някакви илюзорни шансове за първото, но все пак трябваше най-после да ни се усмихне късмета... Червения картон беше нелогичен според мен, просто май съдята се стресна от кръвта по лицето на О'Шей. Ако гледате повторение ще видите, че в първия момент просто отсъди фал и чакаше играта да продължи, след това се приближи до лежащия ирландец, видя кръвта и тогава извика Пацини и му показа картона. А не им ли омръзна на наще противници винаги да вкарват в последните минути. Миналите квалификации Холандците правеха този номер, сега ЕЙРЕ *angry*

help_me
02.04.2009 00:28

wba в грешка си,ние сме с мач по-малко така че.... *smile* *devil* *joking*

Real_Pool_Fen
02.04.2009 00:19

ло6о нема треа да ги биеме просто и готово *thumb_up*

wba
02.04.2009 00:15

И ако Еире паднат някъде другаде

jorko_91
02.04.2009 00:01

при този Х запазихме ли 6ансове за жторото място

La4kata89
01.04.2009 23:57

Дано да не се радват след края на всички мачове в групата Ирландците... *stop*